Dromen over haaien

Posted on
dromen over haaien

Dromen over haaien. Wat betekent het als je droomt over haaien? Deze grote vissen staan in onze dromen vaak voor ons gevoel van onveiligheid.

Er is iemand in ons leven waar we ons niet veilig bij voelen. We hebben het idee of voorgevoel dat deze persoon geen rekening houdt met de gevoelens van anderen. Het is iemand die gewetenloos voorkomt en egoïstisch. Misschien vinden we deze persoon bijna narcistisch.

Deze  droom vertelt je niet of je het bij het rechte eind hebt, het is alleen een uiting van dit gevoel.

Dromen over haaien: je voelt je opgesloten in je leven

Als je door haaien omsingeld wordt in je droom of ze iedere keer tegenkomt in je droom, wijst dat er op dat je je niet fijn voelt in je leven. Waarschijnlijk heb je keer op keer te maken met tegenvallers die je emotioneel raken.

Deze droom uit dit gevoel. Je weet even niet waar je goed aan doet en door al je gevoelens te uiten en te verwerken, kun je met een nieuwe frisse blik oplossingen zoeken.

Je hebt veel verkeerde mensen om je heen

Als je in je droom te maken krijgt met veel (verschillende) haaien, dan geeft dat aan dat je meerdere mensen om je heen hebt waar jij je niet lekker bij voelt.

Misschien word je te veel geclaimd of wordt er te veel van je gevraagd. Deze droom geeft in dat soort situaties aan dat je op moet gaan letten en je grenzen aan mag gaan geven.