Dromen over muizen: de betekenis van muizen in dromen

Posted on
dromen over muizen

Dromen over muizen. Wat betekent het als je droomt over muizen? Vaak zijn de dromen over dit ongedierte vrij vervelend. Sterker nog meestal komen ze voor in nachtmerries, maar wat is de betekenis van muizen in dromen nu eigenlijk?

Dromen over muizen

De meeste dromen over muizen betekenen dat je een persoon of situatie uit de weg bent gegaan die je eigenlijk wel aangekund had. Je denkt dat je kleiner en kwetsbaarder bent dan dat je werkelijk bent. Dat probeert je onderbewustzijn je duidelijk te maken. Zeker als de muizen voorkomen in een nachtmerrie.

Heel veel muizen

Als je overspoelt wordt door muizen, betekent het dat je eigen angsten en stress je tegenhouden in je leven. Het is belangrijk dat je gaat onderzoeken wat reëel is en wat niet.

Gebeten worden

Word je gebeten door een muis? Dan moet je juist oppassen dat een kleine aanvaring met iemand of een vervelende situatie niet nog een staartje gaat krijgen.

De muis doden 

Maak je de muis dood? Dan overwin je de problemen of stress en angsten.

Met een muis samenwerken

Moet je samenwerken met een muis en lukt dat? Dan ben je aan het groeien in jezelf. Je leert samen te werken met je angsten en kunt steeds beter om gaan met stress. Je gaat anders met problemen om en wordt steeds sterker.

Doet de muis niet wat je wilt? Dan nemen je angsten en zorgen nog wel eens een loopje met je. Je bent wel bezig om er beter mee om te gaan, maar het lukt nog niet helemaal.
Neem je tijd, want je bent wel op de goede weg.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.