Dromen over school

Posted on
dromen over school

Dromen over school. Wat betekent het als je droomt dat je op school bent? Als je hierover droomt wijst dit er op dat je aan het leren bent. Het is tevens een verzoek van je geest dat je niet te veel druk op jezelf legt. Je bent namelijk op dit moment aan het oefenen en bezig dingen onder de knie te krijgen. Wees dus niet te streng voor jezelf, maar geef jezelf juist de ruimte hiervoor.

Dromen over school

Je droomt niet alleen over een school omdat je aan het leren bent, maar ook omdat je onzeker bent over jezelf of over je situatie. Deze droom geeft aan dat dit niet nodig is en dat je rustig je tijd mag nemen. Haal die druk van je schouders af.

Je hebt namelijk het gevoel dat je moet presteren en geen fouten mag maken, terwijl je ergens voelt dat je er nog niet helemaal klaar voor bent.

Dromen over een school waar je op gezeten hebt

Wanneer je specifiek droomt over een school waar je zelf op gezeten hebt, dan wil je jezelf eigenlijk laten zien hoe ver je al gekomen bent. Je hebt meer bereikt dan waar je zelf bij stil staat.

Dromen over problemen op school

Als je in je droomt spijbelt, geschorst wordt, ruzie hebt of als er zich andere problemen voor doen, dan vertelt je droom je dat je niet moet weglopen voor je eigen verantwoordelijkheden. Je kunt het aan, maar dan moet je wel alles onder ogen komen en de situaties en de mensen zien zoals ze zijn.

Dromen over je eerste schooldag

Is het in je droom je eerste schooldag? Dan sta je op het punt om iets nieuws te beleven of te leren.

Dromen over je laatste schooldag

Als je droom gaat over je laatste schooldag, dan heb je bijna geleerd wat je mag leren. Waarschijnlijk kijk je ook heel erg uit naar het afronden van een project of situatie.