edelstenen die beschermen tegen negatieve energie

Posted on
edelstenen die beschermen tegen negatieve energie

edelstenen die beschermen tegen negatieve energieWelke edelstenen beschermen tegen negatieve energie? In dit artikel wil ik graag een aantal edelstenen die beschermen tegen negatieve energie aan je voorstellen.

Amazoniet

Amazoniet is een edelsteen die beschermt tegen negatieve energie van anderen mensen, maar je ook beschermd tegen negatieve straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons, wifi en computers.

Daarnaast werkt amazoniet heel rustgevend op de geest. Het gaat piekeren en overbezorgdheid tegen en helpt bij onrust en trauma’s.
Het ondersteund bij disbalans en brengt stabiliteit bij dipjes van verdriet en angst.
Amazoniet versterkt je intuïtie en heeft een positieve invloed op de stofwisseling en de zenuwen.

Edelstenen die beschermen tegen negatieve energie: Jaspis

Jaspis is een edelsteen die ervoor zorgt dat je goed gegrond bent en daardoor de negatieve energie van anderen makkelijker van je af laat glijden. Het versterkt je kracht en doorzettingsvermogen en ondersteund bij het aangeven van je grenzen en het opkomen voor jezelf.

Dit is in mijn ogen dan ook de perfecte steen voor hooggevoelige mensen die last hebben van de negatieve energie van andere mensen.

Jaspis versterkt ook je positieve contact met de energetische wereld en is een goede steen als je wilt leren uit je lichaam te treden.
Deze edelsteen helpt je jezelf te bevrijden en uit een negatieve spiraal te klimmen.

Rookkwarts

Rookkwarts is een sterke beschermende edelsteen die met name geschikt is voor mensen die veel last hebben van stress en mensen die onder druk moeten presteren.
Het is een goede steen om jezelf staande te houden en negativiteit te blijven weren uit je systeem. Zeker als deze negativiteit voortkomt uit je werk of een andere drukke omgeving.
Rookkwarts helpt je jouw flexibiliteit en spontaniteit te hervinden en helpt je dingen te accepteren, zodat je vanuit daar verder kunt komen.

Als je last hebt van je onderrug, benen of heupen en daar bijvoorbeeld veel kramp of spierpijn hebt en deze klachten zijn gerelateerd aan stress, zou rookkwarts je heel goed kunnen helpen.

Toermalijn

Toermalijn is de edelsteen die beschermt tegen zware negatieve energie. Dit is een steen die je kan helpen als je last ondervind van bijvoorbeeld zwarte magie of zware aardstralen.
Deze steen helpt je negatieve gedachtes te weren en gevoelens die niet van jezelf zijn uit je systeem te gooien.

Toermalijn brengt je weer in contact met jezelf en met de natuur. Om de werking van deze edelsteen te ondersteunen kun je ook het beste veel in de natuur te vinden zijn.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.