Edelstenen om mee op reis te nemen

Posted on
edelstenen om mee op reis te nemen

edelstenen om mee op reis te nemenEdelstenen om mee op reis te nemen. De zomervakantie komt er weer aan en heel veel mensen gaan daarom lekker op vakantie. Juist om tot rust te komen en tot zichzelf te komen, om stress los te laten.

Toch blijkt het voor veel mensen helaas net iets anders te werken. Ze ervaren juist onrust als ze op vakantie gaan en verliezen daardoor juist het contact met zichzelf. Door de wisseling van omgeving raken ze hun gronding kwijt. Daardoor zijn ze de eerste paar dagen van de vakantie ziek of juist chagrijnig.
Als je iets met edelstenen hebt en je herkent dit, dan is het misschien een heel leuk idee om een edelsteen mee op reis te nemen die je hierbij kan ondersteunen.

Agaat: een edelsteen die je helpt om rustig te reizen

Als je vaak stress ervaart van de reis zelf en je druk maakt of alles wel goed verloopt, dan is agaat een goede edelsteen om je te helpen los te laten en gewoon te observeren wat er gebeurt.
Agaat helpt je om in te grijpen wanneer het nodig is en voor de rest ontspannen te genieten. Hij brengt je in balans en geeft je een gebalanceerde en nuchtere houding.

Edelstenen om mee op reis te nemen: carneool

carneool is een edelsteen  die je met beide benen op de grond zet. De rode kleur komt dan ook overeen met de kleur van de stuitchakra. Deze steen aard je zodat je bij de ervaring van de vakantie zelf blijft en jezelf niet terugtrekt in jezelf. Deze steen maakt je standvastig, positief en helpt je ook de stress van anderen los te laten.

Deze steen ondersteunt ook alvast al een beetje als je altijd last van je buik hebt op vakantie, want hij stimuleert de stofwisseling en de opname van vitamines.

Rookkwarts voor als je jezelf helemaal kwijt raakt

raak jij jezelf helemaal kwijt als je op reis gaat? Ervaar je heftige angst en misschien zelfs paniek? Dan is rookkwarts de edelsteen van de edelstenen om mee op reis te nemen die bij jou past.

Het is een edelsteen die je zowel emotioneel als lichamelijk helemaal ontgift en je rust brengt. Het helpt je om bij jezelf te blijven en emoties los te laten.

Dit is dus ook een hele goede steen voor kinderen die veel huilen in de auto op weg naar de vakantiebestemming.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.