Volg je hart:, maar laat logica niet los

Posted on
volg je hart

volg je hartVolg je hart. Het wordt zo vaak tegen mensen gezegd en dat is ook terecht. Je hart leid je namelijk naar je zielenmissie en ook naar je eigen innerlijk geluk. Toch is het belangrijk dat je ook je logica niet loslaat. Je hart kijkt bijvoorbeeld niet naar geld of naar leefomstandigheden, terwijl dat toch o zo belangrijk is voor een fijn en gelukkig leven. Daar heb je dus ook echt wel je eigen logica voor nodig. Je gezond verstand om het zo te noemen.

Ik kom vandaag terug uit Engeland met weer een nieuw diploma op zak. Een prachtige behandelmethode waar ik vele mensen onwijs goed mee kan helpen. Zowel lichamelijk als geestelijk. Met heel mijn hart voel ik al meer dan een jaar dat ik dit moest doen. Het was bijna een must. Maar ik kon het niet in een keer doen. Simpelweg omdat het een hele dure opleiding is. Stapje voor stapje heb ik mezelf dan ook het afgelopen jaar de stof en methode eigen gemaakt. Niet omdat mijn hart dat zo fijn vond, maar omdat het logisch is. Zo was het financieel veel beter te dragen.
Vandaag mag ik mezelf dan ook officieel bioresonantietherapeut noemen.
Natuurlijk heeft het wat langer geduurd dan dat had gehoeven, maar nu heb ik en mijn hart gevolgd en ook mijn logica gebruikt. Dat moet je hebben. 🙂

Volg je hart: denk in mogelijkheden

Wat ik helaas heel veel andere mensen zie doen is dat ze helemaal niet hun hart volgen, want wat ze willen en voelen is totaal onhaalbaar. Door financiële redenen, door de omgeving of door de fase in hun leven. Dan doen ze het maar helemaal niet. Daar word je pas ongelukkig van.

Als jij weet wat je in je hart wilt en het gaat niet direct door logische redenen, kijk dan naar wat wél kan. Al is het maar een klein stapje, je kunt altijd een stapje er naartoe zetten. Als je dat durft te doen en ook echt doet, zul je merken dat je in een hele fijne gemoedstoestand terecht komt. Het enige wat je dan nog meer nodig hebt is geduld.

Dus volg je hart, maar laat logica niet los.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.