Edelstenen voor het sterrenbeeld vissen

Posted on
edelstenen sterrenbeeld vissen

Edelstenen die heel goed bij het sterrenbeeld vissen passen zijn onder anderen amazoniet, aquamarijn, dolomiet en maansteen.

De beste edelsteen is de edelsteen die jou een goed gevoel geeft. De steen die je aanspreekt en aantrekt.
Maar, soms wil je gewoon even weten welke edelsteen het beste bij jouw sterrenbeeld past. Of je zoekt een steen die past bij het sterrenbeeld van iemand anders.
Laten we daarom eens kijken naar de edelstenen die passen bij het sterrenbeeld vissen.

De belangrijkste kenmerken van het sterrenbeeld vissen

Empathisch en medelevend:
De diepgaande empathie en het vermogen om mee te voelen met anderen hoort echt bij het sterrenbeeld vissen.
Hierdoor zijn ze ook vaak bezig met het zorgen voor anderen en helpen waar het kan.

Creatief:
Vissen hebben vaak een rijke verbeelding en verschillende artistieke talenten in zich. Ze vinden dan ook vaak een fijne en gezonde uitlaatklep in iets creatiefs zoals het maken van muziek, kunst of het schrijven van verhalen.

Intuïtief:
Hun sterke intuïtie helpt het sterrenbeeld vissen met van alles en nog wat. Hun ingevingen komen vaak in de vorm van onderbuik gevoelens binnen. Daardoor hebben ze ook vaak aanleg voor de paranormale gave heldervoelendheid.

Spiritueel:
Een natuurlijke interesse in spiritualiteit hoort ook bij dit sterrenbeeld. Er is zoveel te ontdekken en uit te pluizen en daar voelen ze ook weer van alles bij.

Dromerig:
Vissen staan een beetje bekend om hun dromerige aanleg. Deze dromen kunnen echter ook vaak samengaan met bijzondere en mooie visies voor het leven. Vissen hebben vaak een unieke kijk op een situatie en mogelijkheden voor de toekomst.

De edelstenen voor vissen

Het is dan ook niet vreemd dat er verschillende edelstenen bij vissen passen. Er zijn altijd meerdere stenen die bij een sterrenbeeld kunnen passen.
En, het zou me ook niks verbazen dat er verschillende meningen zijn over welke edelstenen bij dit sterrenbeeld past.
Bij het uitkiezen van de edelstenen voor het sterrenbeeld vissen, heb ik me gericht op het voeden de intuïtie die bij dit sterrenbeeld hoort. Daarnaast kijk ik ook naar de emotionele bescherming.

Amazoniet

Amazoniet is een hele fijne steen als je op het gebied van emoties wat gevoeliger bent.
Deze steen helpt je namelijk je emoties aan te gaan en de pijn die je tegenkomt te helen. Terwijl je dat doet, creëert deze edelsteen ook een fijne energetische bescherming.

Aquamarijn

Deze edelsteen helpt je op twee manieren beter om te gaan met lastige situaties. Aan de ene kant word je geholpen om dingen duidelijk en helder te (over)zien.
En aan de andere kant krijg je de rust om dingen te accepteren zoals ze zijn. Daardoor kun je zonder overspoeld te worden met emoties keuzes maken en actie ondernemen.

Dolomiet

Deze edelsteen helpt je jezelf veilig te voelen en ruimte voor jezelf te creëren. Dit werkt zowel energetisch als praktisch door.
In de ruimte en de veiligheid die voor jezelf ontstaat kom je pas echt tot je recht. Dolomiet helpt je om in die ruimte je eigen talenten en goede kanten te benadrukken. Je goede eigenschappen en talenten mogen steeds meer tot bloei komen en een leidende functie innemen in je leven.
Dat geldt dus ook voor je intuïtie en creativiteit.

Maansteen

Maansteen is een steen met een fijne en zachte energie.
Deze energie helpt je je intuïtie beter te herkennen en te versterken, zodat je er ook beter op kunt vertrouwen.
Daarnaast helpt maansteen je op een fijne manier te werken met de energie van de volle maan. Daar de goede energie van te ontvangen en tegelijkertijd ook in balans te blijven.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.