Edelstenen voor het versterken van je innerlijke wijsheid

Posted on
Edelstenen voor het versterken van je innerlijke wijsheid

Wijsheid komt voort uit de ervaringen van vele levens. Deze zeven edelstenen helpen je om toegang te krijgen tot deze innerlijke wijsheid en om te reflecteren op de gebeurtenissen in je huidige leven, zodat je in staat bent om ook deze ervaringen te transformeren tot een bron van wijsheid.

Amethist

Deze prachtige paarse steen helpt om toegang te krijgen tot je hogere bewustzijn en daarmee tot je innerlijke wijsheid. Zo kun je meer vanuit je hogere zelf communiceren. Vanuit een hoger bewustzijn kun je ook wijzere besluiten nemen.

Amazoniet

Deze steen helpt je om gebeurtenissen vanuit een ander standpunt te bekijken en zo beter te reflecteren. De steen schenkt eveneens helderheid bij innerlijke conflicten en verwarring, zodat je beter bij je innerlijke wijsheid kunt komen.

Lapis lazuli

Deze koningsblauwe steen helpt je om in contact te komen met je hogere zelf. Ook brengt de steen je in verbinding met je spirituele begeleiders en draagt deze bij aan een hoger bewustzijn. Vanuit je hogere zelf kun je je waarheid spreken. Je woorden zijn niet alleen wijs, maar ook krachtig. Koninklijk bijna.

Maansteen

Een prachtige steen die je helpt om je innerlijke wijsheid te onthullen en diep door te dringen tot alle ervaringen die je in de loop van vele levens hebt opgedaan. Zo kom je tot een waarheid die tot dan verborgen was gebleven.

De steen helpt je eveneens te vertrouwen op de goddelijke timing. Als je op de juiste tijd de juiste acties wil ondernemen, draag dan een maansteen in je zak of als edelstenen armband om je pols.

Prehniet

Prehniet is een steen die je helpt om díe actie te ondernemen die in lijn is met je hogere zelf. Dat doet de steen door het denken vanuit je verstand en je ego tot rust te brengen en je gedachten in lijn te brengen met je hart.

Op deze manier komt er ruimte voor wijze ingevingen vanuit je hogere zelf. Je kunt in alle rust en kalmte reageren vanuit je hart en met een stil vertrouwen dat het goed is wat je zegt en doet.

Sodaliet

Als je deze steen draagt, kun je gemakkelijker de stille stem van je intuïtie horen. Doordat de steen helpt om je eigen innerlijke processen waar te nemen alsof je een toeschouwer bent, kun je wijzere beslissingen nemen.

De steen kan je helpen om diep naar binnen te kijken en te zien waar je staat op je levensreis. Sodaliet kan je ook laten zien wat het beste pad is om te volgen. Zo kun je vanuit jouw innerlijke wijsheid de juiste stappen zetten op je levensweg.

Turkoois

Deze prachtige turquoise steen helpt om woorden te geven aan jouw innerlijke wijsheid. Op deze manier kun je jouw waarheid naar voren brengen en helder uitspreken.
Turkoois kan ook helpen om je donkere kanten te accepteren en te integreren. Alleen op deze manier kunnen we heel worden en al onze ervaringen omzetten in wijsheid en mededogen.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.