Edelstenen voor moeders

Posted on
edelstenen voor moeders

Het is weer bijna moederdag. Als je moeder van spiritualiteit houdt, vind je het misschien leuk om je moeder een edelsteen cadeau te doen. Het kan alleen even zoeken zijn welke edelstenen leuk zijn om te geven.  Zullen we daarom eens kijken naar edelstenen die tof kunnen zijn om in te pakken en je moeder mee te verrassen?

Even tussendoor: je kunt deze stenen ook geven aan je oma, dochter die moeder is geworden, de moeder van je kindje of een andere moeder cadeau te geven.

Edelstenen voor moeders

Er is geen specifieke steen voor moeders, maar er zijn wel edelstenen die door hun energetische werking heel fijn kunnen zijn als je moeder bent. Dat zijn de volgende stenen.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde en van de zelfliefde. Het is de steen van mededogen en (zelf)compassie.
Daardoor kan het, energetisch gezien, emotionele heling te bevorderen en de band tussen moeder en kind versterken.
Het brengt een fijne en zachte rustige energie.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke verbinding met vrouwelijke energie, intuïtie en vruchtbaarheid. De energie van maansteen helpt evenwicht te brengen en balans te ondersteunen. Maansteen kan je ook helpen je meer afgestemd te voelen op je innerlijke wijsheid en intuïtie.

Carneool

Carneool heeft een fijne vitaliserende energie. Het kan moeders helpen om hun energieniveau en motivatie te verhogen en creativiteit te vergroten. Het helpt om weer in de flow te komen.

Amethist

Amethist is een grote rustbrenger waarvan de energie ook inwerkt op je nachtrust. Dat is fijn als je aan het herstellen bent of de hele dag lieve drukke kindjes om je heen hebt.

Rode jaspis

Dit is een beschermende en aardende steen. Het helpt om stabiliteit en evenwicht te vergroten. Deze steen helpt moeders zich dus te aarden  en beschermd te voelen tijdens het navigeren door de uitdagingen van het dagelijkse leven.

Aquamarijn

De energie van aquamarijn heeft een hele fijne kalmerende werking die helpt emotionele helderheid te scheppen. Het kan moeders helpen om hun emotionele rust terug te vinden en beter te communiceren waar ze behoefte aan hebben en nodig hebben. Daarbij helpt deze edelsteen ook bij het vergroten van de innerlijke rust.

Jade

Jade is de edelsteen voor de voorspoed en geluk. De energie hiervan helpt je aan te trekken wat bij je past en waar je gelukkig van wordt.
Het is een steen die lichtheid brengt en helpt te genieten van al het moois wat je in je leven tegen mag komen.

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.