De energie van vandaag: nieuw begin en verbondenheid

Posted on
Een nieuw begin en verbondenheid

Een nieuw begin en verbondenheid. Vandaag is de nieuwe maan weer aanwezig en de energie ervan zegt tegen jou: “je mag opnieuw beginnen als je wilt. Je mag loslaten als je daar klaar voor bent. En je mag beseffen dat je verbonden bent als je je alleen voelt.”

Daardoor voelt het alsof deze nieuwe maan de onze verbindingen met andere mensen zuivert, herstelt en de negatieve verwijderd.
Als je dus ook nog last hebt van mensen waar je op een vervelende manier mee verbonden bent, dan is vandaag een hele goede dag om daarop te mediteren, zodat je het los kunt laten.

Een nieuw begin en verbondenheid: maak een lijstje

Wat je heel goed kunt doen om jezelf te ‘zuiveren’ vandaag met deze energie, is een lijstje maken van alles waarvan je los wilt komen. Je hoeft alles maar in een paar woorden te omschrijven en daarna te verbranden of op een andere manier weg te doen.

Maak daarna een lijstje met alles en iedereen met wie je jezelf wilt verbinden. Je zult waarschijnlijk merken dat je alles wat je opschrijft ook gelijk al lichtjes voelt in je lichaam en geest.
Als je hiermee klaar bent kun je het versnipperen en meegeven aan de wind of juist laten weg spoelen door de regen, dan komt het op de juiste plek terecht.

Wat jij mag beseffen

Is dat we allemaal verbonden zijn. Dat we allemaal bij elkaar horen en dat we stiekem allemaal van elkaar houden. Jij hoort erbij, wij horen allemaal bij elkaar en je bent geliefd.
Misschien heeft niet iedereen dit al door, maar dat maakt niet uit, want binnenin, in onze ziel bloeit die liefde als een ondoofbare vlam.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.