Geconfronteerd worden met jezelf

Posted on
geconfronteerd worden met jezelf

Geconfronteerd worden met jezelf. De komende maanden hebben een aparte energie en deze energetische fase start deze week. Je wordt namelijk steeds bewuster van jezelf, hoe je handelt, wat je doet, wat je zegt en wat je denkt. Het wordt allemaal steeds helderder en aangezien we allemaal onze schaduwkanten hebben, is dit niet altijd even leuk.

Dingen uit het verleden komen weer naar boven, ook al heb je ze allang verwerkt. Het dient allemaal jouw eigen bewustwordingsproces.
Je kunt dus ook ineens weer denken aan exen of verloren vrienden.

Je kunt ineens pijn voelen, zonder reden of verdriet. Je kunt ineens heel blij zijn en je goed voelen. Het hoort er allemaal bij.

Geconfronteerd worden met jezelf, hoe ga je hiermee om?

Het allerbelangrijkste is dat je beseft dat dit een proces is. Focus je dus niet te veel op de dingen die omhoog komen en blijf er dus ook niet in hangen.
Je ziel en onderbewustzijn zijn dingen aan het plaatsen en eigenlijk mag je daar zelfs van genieten.
Elke sensatie, elke ervaring mag jouw bewuster maken van jezelf, van je leven en dat je leeft. Dat is de beste manier om erin te gaan staan.

Blijven er bepaalde dingen telkens omhoog komen? Probeer dan te achterhalen wat de boodschap daarvan is. Waar mag jij je nog bewust van worden?

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.