Een ontmoeting met een engel in het bos

Posted on
een ontmoeting met een engel

In dit bericht wil ik graag mijn ontmoeting met een engel met je delen.

Hey lieve jij, 

Een paar dagen terug heb ik iets heel moois meegemaakt en dat wil ik heel graag met je delen. Ik liep namelijk lekker in het bos te wandelen met mijn hond. De zon scheen lekker fel, zoals die deze tijd van het jaar echt goed kan.

De zonnestralen kwamen dan ook door de gaten in het bladerdek heen en dit gaf een heel gaaf effect. Ik liep dan ook eigenlijk meer omhoog te kijken dan voor me te kijken. Puur om te zien hoe de zonnestralen met de bladeren speelde.
Op een gegeven moment keek ik daardoor echt naar het licht, want de bladeren waren ineens een stuk schaarser. Toen zag ik een prachtig lichtwezen in het licht. Het is bijna niet te omschrijven hoe dat eruit zag. Ik denk dat je het jezelf het beste voor kunt stellen als een figuur van wit helder licht dat afsteekt tegen het geelachtige licht van de zon.
Het voelde dan ook gelijk zo verwarmend en ik werd ook zo nieuwsgierig. Wie was dit wezen? Waarom mocht ik hem zien? In gedachte vroeg ik dit ook en tot mijn grote verbazing kreeg ik een mooi en duidelijk antwoord.

De ontmoeting met een engel

Het lichtwezen verscheen namelijk in een bijna menselijke vorm naast me op het pad. Hij liep gewoon met me mee. Even twijfelde ik aan mezelf, zoals ieder mens wel eens doet, maar ook mijn hond leek hem te zien. Shadow ging gewoon voor hem staan met zijn koppie schuin. We zagen dit wezen alle twee.

“Hoi” zei het lichtwezen simpel met een grote brede glimlach. Dat haalde me uit mijn trance terug naar mijn bewustzijn. Zijn energie was overweldigend. Alsof je op roze wolken loopt en er bij elke stap een schok tintelende warmte door je heengaat.
De engel kwam nog dichter naast me lopen, alsof hij me willen aanmoedigen om te praten. “Waarom mag ik jou vandaag zien?” Vroeg ik gelijk om toch terug te komen op mijn eerste vragen die ik in mezelf stelde.

“Nou” Begon de engel “je lijkt me gewoon leuk gezelschap en ik was hier toch, dus ik dacht, waarom niet gewoon even contact maken. Je zegt toch altijd zelf dat je dingen niet te moeilijk moet maken, dus ik dacht ik neem jouw advies ook even ter harte.”
Nu was het mijn beurt om te glimlachen. Zonder nog maar iets te zeggen liepen we verder. Woorden waren ook helemaal niet meer nodig. Er gebeurde namelijk zoveel in mijn gevoel. Liefde, warmte en heling. Het was alsof ik weer helemaal teruggebracht werd naar mijn kern.

“Ik ga weer” zei de engel na een tijdje “en ik zou het fijn vinden als je onze ontmoeting met de mensen die jou volgen deelt. Ze mogen namelijk weten dat ze het contact met ons echt niet moeilijker voor zichzelf moeten maken dan het is. Wij zijn er gewoon, altijd. Ook als je gewoon even samen wilt zijn, want dat vinden wij ook heel erg fijn.”
Hij gaf me nog even snel een knuffel toen ik hem bedankte. Vervolgens verdween hij alsof hij weer oploste in het zonlicht.

Zo simpel kan een ontmoeting met een engel zijn.     

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Diana van den Dungen says:

    Wat prachtig dat je dit hebt mogen ervaren

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.