Emotioneel worden bij het verbinden met de spirituele wereld [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Emotioneel worden bij het verbinden met de spirituele wereld

Emotioneel worden bij het verbinden met de spirituele wereldEmotioneel worden bij het verbinden met de spirituele wereld. Ik kan heel erg emotioneel worden als ik contact leg met entiteiten in de spirituele wereld. Dit heb ik bijvoorbeeld heel erg als ik contact leg met Maria. Kun jij me uitleggen hoe dit komt?

Emotioneel worden bij het verbinden met de spirituele wereld. Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je vraag. Iedere entiteit in de energetische/spirituele wereld heeft een eigen energie. Energie kun je zien als een soort trillingen die een bepaalde frequentie hebben. Iedere entiteit heeft dan ook een eigen trilling.
Dit is precies waar wat op ons aansluit als wij er contact mee maken.

Onze eigen emoties hebben ook allemaal een eigen energie, een eigen trilling.
Als jij contact maakt met een entiteit in de spirituele wereld en op de trilling/energie hiervan aansluit, kan het heel goed zijn dat deze trilling resoneert of aansluit op een van je eigen emoties.
Die emotie komt dan juist om hoog. Dit kunnen hele fijne emoties zijn zoals verlichting en pure liefde die in je losgemaakt kunnen worden, maar het kan ook zijn dat net een oud verdriet aangeraakt wordt wat daardoor omhoog komt en die mag je dan uiten en ontladen. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.