Waarom grommen honden naar mij? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Waarom grommen honden naar mij?

Waarom grommen honden naar mij?Waarom grommen honden naar mij? Sommige honden grommen naar mij. Ik voel dan zelf ook van te voren al een spanningsveld tussen die hond en mij. Ik vertrouw die hond dan niet en blijf ‘uit de buurt’. Waarom grommen ze dan wél naar mij en niet naar een andere voorbijganger? Heel vaak is het ook zo dat honden gewoon doorlopen zonder grommen en ik zie ook wel eens dat honden uit een soort vriendschap naar me toe willen komen.Wat gebeurt er eigenlijk? Zou je me daar een antwoord op willen geven?

Waarom grommen honden naar mij? Scarlet’s Antwoord

Honden reageren op een hele bijzondere manier op energie. Ze voelen het en bepalen puur aan de hand daarvan of ze je mogen of niet. Jij hebt een bepaalde onzekere energie in je en toch kun je ook heel zelfverzekerd zijn.
De vrolijke blije honden hebben hier geen boodschap aan en zijn hoe dan ook blij om je te zien.
De honden die gefocust zijn op iets anders of juist alleen zich iets aan trekken van hun gezin/roedel, zullen je gewoon voorbij lopen.
De honden die wat dominant zijn of over-beschermend zijn naar hun gezin of zelf heel erg onzeker zijn zullen je niet zo snel mogen en gaan grommen. Ze reageren op je onzekerheid en toch leidinggevende houding.

De dominante hond wil door je stukje onzekerheid gewoon de baas over je zijn, de beschermde hond spreekt voor zich lijkt me en de bange hond is alleen maar bezig om zichzelf te beschermen.

Hoe meer jij trots wordt op jezelf en hoe meer je van jezelf gaat houden, hoe liever alle honden naar je zullen reageren.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.