Heb ik nog een toekomst? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Heb ik nog een toekomst?

Heb ik nog een toekomst?Heb ik nog een toekomst? Ik ben een man van 49 jaar oud. Sinds juni 2015 gescheiden, geen kinderen. Zit al bijna 10 jaar in de WIA, laatste 5 jaar manisch depressief en dan ook nog eens adhd erbij. Slik voor beide medicatie. Zou zo graag willen weten wat er nog is voor mij in dit leven. Heb weinig vrienden alleen een moeder die zelf ziek is en weinig kan vanwege haar COPD. Is er nog een toekomst? Of zal ik altijd in het bekende kringetje blijven rond dobberen?

Heb ik nog een toekomst? Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je vraag en wat zit jij in een lastig pakket zeg.

Het is misschien lastig te geloven (of misschien ook niet), maar ik voel zeker de mogelijkheid op een heel ander leven bij jou.
Het komt alleen niet vanzelf aanwaaien… Ik had graag gezegd dat het vanzelf wel goed komt, maar dat is niet waar.

Ik voel dat als jij de keuze maakt om dingen te gaan veranderen en door de eerste weerstand heen weet te gaan, je in een hele andere kring terecht gaat komen.
Het is pittig en niet makkelijk, daarom is het zo belangrijk dat je eerst gaat bepalen wat voor leven je wel wilt die bij je past. Hoe ziet dat leven eruit en schrijf dat eens uit.
Soms zul je lastig bij dit doel-leven kunnen, omdat het gevoelsmatig zover weg lijkt. Dan lijken er ook allemaal tegenslagen bij te komen en heb je de neiging om er meer afstand van te nemen, want het is niet voor je weggelegd. Dat denk je dan.
Het werkt alleen anders. Die weerstand en tegenslagen zijn de ontlading van de negatieve energie die nu nog om je leven heen hangt. Zie het als een soort kauwgom die bij iedere stap die je zet je voelt even vastkleeft aan de grond. Als je door blijft lopen, wordt de kauwgom steeds zwakker en op een gegeven moment valt het er zelfs af of is het er gemakkelijk af te halen.

Begin met de vraag: ‘hoe wil je dat je leven eruit ziet?’ En vervolgens: ‘wat is de allerkleinste mini stap die je kunt zetten om daar dichterbij te komen?’
Ga daar mee aan de slag, dan weet ik heel zeker dat je een heel ander leven gaat krijgen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.