Waarom zit ik niet lekker in mijn vel? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Waarom zit ik niet lekker in mijn vel?

Waarom zit ik niet lekker in mijn vel?Waarom zit ik niet lekker in mijn vel? Iedere ochtend denk ik nu ga ik er voor, maar halverwege de dag pak ik alsnog naar de snoeppot. Nu weet ik dat ik een emo-eter ben, dat ik niet helemaal 100 % goed in mijn vel zit.
Maar ik weet niet waarom!

Misschien dat je mij meer kan vertellen of tips kan geven.

Alvast bedankt!

Waarom zit ik niet lekker in mijn vel? Scarlet’s Antwoord

Ik voel je milde frustratie over dit onderwerp gewoon van het beeldscherm afspatten en dat snap ik helemaal! 😉

Ik hoop dat je weet dat je hooggevoelig bent en daar ook al het een en ander over opgezocht hebt, want het antwoord wat je van mij krijgt is tweeledig.

Het klopt dat je niet lekker in je vel zit. (Dat wist je zelf ook wel 🙂 ) Het voelt alsof dit komt vanuit een onzeker gevoel in jezelf. Het goed genoeg willen zijn en je perfectionisme.

Vervolgens, door je hooggevoeligheid, trek je heel makkelijk energie aan van anderen. En ook juist over dit onderwerp. Heel veel mensen (in jouw omgeving) zitten met diezelfde onzekerheid en dat neem jij dus extra makkelijk over met allerlei andere dingen die zij bij zich dragen.

Vervolgens weet jij niet meer waarom je niet meer lekker in je vel zit en probeer je positieve energie in je systeem te krijgen door middel van eten. Vervolgens voel je je nog minder lekker en ben je nog gevoeliger/kwetsbaarder.
Ik denk dat je je cirkeltje nu wel snapt.

Wat je dus het allerbeste kunt doen? Die energie van andere mensen wegsturen of weg laten stromen.
Dat gaat je vast lukken.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.