De energie van vandaag: gebruik je creativiteit

Posted on
gebruik je creativiteit

Gebruik je creativiteit! Iedereen heeft een creatieve kant, maar vaak wordt die verstopt onder alles wat moet gebeuren. De aankomende volle maan, een super maan zelfs, nodigt je uit om meer uit jezelf te halen en creativiteit is een van die dingen die je meer uit jezelf kunt halen.

Stiekem kan creatief zijn namelijk heel goed zijn voor je persoonlijke ontwikkeling, zeker als je hooggevoelig bent. Het helpt je om prikkels te verwerken en je emoties te uiten en het brengt je in een flow die je nieuwe ideeën en inspiratie geeft.

Gebruik je creativiteit: onderzoek wat je echt leuk vindt

Alleen lopen veel mensen vaak tegen twee dingen aan: ze weten niet waar ze goed in zijn en ze hebben geen tijd om creatief bezig te zijn.
Dat maakt het zo belangrijk om eerst uit te zoeken wat je echt leuk vindt. Misschien is het sieraden maken, misschien is het tekenen of schilderen of misschien wel verhalen schrijven. Probeer verschillende dingen uit tot je iets hebt wat je energie en rust geeft.

Plan tijd in en oefen

Maak ook echt tijd vrij om te oefenen. Je wordt namelijk pas echt heel goed in iets als je oefent. Daardoor word je steeds beter en ga je het dus ook steeds leuker vinden.
Pak je agenda er dus bij en plan letterlijk je creatieve tijd in. Gun jezelf het gewoon.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.