Helderziendheid ontwikkelen [Vrijdag Vragendag]

Posted on
helderziendheid ontwikkelen

Goeie morgen Scarlet, ik heb een vraag over helderziendheid ontwikkelen.

Vorig weekend probeerde ik weer mijn derde oog te openen. Ik kreeg daarbij eerst blauw licht te zien (heel knal blauw). Daarbij zag ik volgens mij ook ogen te zien.. Heeft dit een betekenis? En mag ik vragen wat jij zag toen je er net mee begon?

Helderziendheid ontwikkelen. Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je vraag! Het heldere blauwe licht staat voor openheid en ontwikkeling in communicatie. Het betekent gewoon letterlijk dat je goed bezig bent met het ontwikkelen van het derde oog. Ik krijg er ook het gevoel bij dat er engelen bij betrokken zijn, zeker omdat de kleur zo helder was. Misschien kun je hun wel vragen om je te helpen het nog verder en beter te ontwikkelen.

Ik ben begonnen met het zien van dingen die mensen eigenlijk willen vermijden, omdat ze het eng vinden, namelijk geesten. Bij mij begon het ontwikkelen van helderziendheid dan ook echt met het zien van schimmen die steeds duidelijker werden tot ik echt mensen zag.
Vanuit daar ben ik steeds meer kleuren gaan waarnemen en ook de landschappen van de energetische wereld.
Pas daarna kwam bij mij het zien van aura’s en chakra’s. Haha dat was voor mij echt het nakomertje om het zo te noemen.

Maak er een fijne dag van!

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.