De energie van vandaag: ga ervoor

Posted on
Ga ervoor

Ga ervoor. Jij mag doen wat goed voor jou is! Er is je altijd geleerd wat je wel en niet mag doen. Er is je aangegeven wat de regels van de maatschappij zijn, van school en van het bedrijfsleven. Er is je geleerd waar je allemaal aan moet voldoen. Maar er is amper tijd en ruimte geweest voor wat jij wil en wat goed voor jou is als uniek persoon.

Daar is nooit over nagedacht en nooit bij stil gestaan. Misschien wel door je ouders, maar het was ook hun taak om je klaar te stomen voor deze veeleisende maatschappij. En nu is het aan jou.

Ga ervoor, ga voor wat je wilt

Trap niet in die verplichtingen van de maatschappij en de regels die je aangeleerd zijn. Je mag voor jezelf kiezen en voor jezelf gaan. Je mag doen wat goed voor jou is en wat goed voelt.

Door de komende volle maan wordt hieraan getrokken. Er wordt aan je natuurlijk kracht getrokken en dat zul je voelen. Gebruik die kracht en die trekkende energie in jouw voordeel en ga ervoor.

Het kan heel goed zijn dat je misselijk bent of je niet lekker en moe voelt, maar ook daar mag je doorheen breken. Geef jezelf toestemming om dat te doen en voor jezelf op te komen. Dan zullen de klachten ook snel weer verdwijnen.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.