De energie van vandaag: een last van je schouders

Posted on
een last van je schouders

Als je beslissingen neemt en knopen doorhakt, waar gisteren een ideale dag voor was, kan er een last van je schouders afvallen en dat gebeurt vandaag dus ook.

Misschien ben je jezelf er niet eens van bewust dat je gisteren iets losgelaten hebt of besloten hebt, maar je voelt het toch in je systeem. Het lijkt wel alsof er iets weggevallen is, een druk, maar je kunt misschien niet helemaal plaatsen wat het is. Dat is ook niet erg.

Het kan vandaag namelijk ook zijn dat je iets heel erg ouds losgelaten hebt. Het kan zelfs iets zijn uit je kinderjaren of uit een vorig leven.

Een last van je schouders: wat wil je nog meer loslaten?

Neem even een momentje om stil te staan in het hier en nu. Wat houdt je allemaal nog bezig? Wat trekt nog aan je?

Er zijn elke dag weer zoveel dingen die moeten gebeuren, zoveel mensen die je aandacht vragen, dat je soms vergeet even bij jezelf te voelen. Hoe gaat het nu echt?

Vandaag is de dag om hier wél bij stil te staan en die dingen die nog aan je trekken bewust op een afstand van jezelf te plaatsen.

Je hoeft de rugzak van een ander niet te dragen

Dus als je lasten van een ander bij je hebt, is het tijd om ook die los te laten en met heel veel liefde terug te geven. Dat haalt nog meer gewicht van je schouders af en dat heb je wel verdient.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.