De energie van vandaag: openheid

Posted on
openheid

Openheid. Het lijkt zoveel op eerlijkheid, maar toch is het niet hetzelfde. Openheid betekent dat je niet achterhoudt wat je bezighoudt, wat je denkt en wat je voelt. Je laat jezelf zien.

Door de volle maan van vandaag, ontkom je er niet aan om jezelf toch iets meer te laten zien. Deze maan zit je namelijk open en dat betekent dat je jezelf niet zo goed meer kunt verbergen.

Daarnaast zul je merken dat het vandaag ook een dag is dat je veel prikkels opneemt. Hier sta je eigenlijk ook open voor en daar kun je wel weer behoorlijk last van hebben.
Probeer daarom negatieve mensen te vermijden en tijd voor jezelf te nemen vandaag. Je bent vandaag namelijk iets gevoeliger dan normaal.

Wat wil jij?

Het is vandaag een goede dag om na te denken over wat jij wilt in je leven. Wat wil jij doen in je leven? Hoe wil jij leven? Wat wil jij nu op dit moment?

Het vinden van antwoorden op deze vragen is vandaag makkelijker dan normaal door je eigen openheid. Wees niet bang voor wat je tegenkomt of dat je dan ineens je hele leven om moet gooien. Deze vragen helpen je alleen maar richting te geven.

PS. Als je duidelijk krijgt wat je wilt, schrijf het dan even op, dan kun je er later ook weer makkelijk op terugvallen. 🙂

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.