Volle maan oktober 2016: universeel bewustzijn

Posted on
Volle maan oktober 2016

Volle maan oktober 2016. Aankomende zondag is het weer volle maan en dat kun je goed voelen. Deze maan nodigt je namelijk uit om je bewust te worden van alle informatie die je om heen beschikbaar hebt, zodat je er nog beter gebruik van kunt maken.

Dit bedoel ik niet alleen in spirituele zin, maar ook in een aardse en praktisch zin.

Er is zoveel informatie beschikbaar

Als je iets wilt weten, dan kun je het zo op het internet opzoeken. Als je iets wilt leren, kun je een opleiding of cursus volgen en als je gewoon veel wilt weten over een onderwerp zijn er nog documentaires en boeken.
We leven in een informatietijdperk. Dat geeft jouw de mogelijkheid om jezelf zover te ontwikkelen.

Daarom zorgt deze maan ervoor dat je veel vragen hebt. Zowel over jezelf, over het leven als over praktisch dingen. Ga opzoek naar de antwoorden en je zult een heerlijke verdieping in je leven vinden.

Volle maan oktober 2016: nog meer luisteren naar je intuïtie

Natuurlijk heeft deze maan ook een spirituele uitwerking. Hij nodigt je uit om te gaan voelen. Je mag gaan voelen vanuit je intuïtie, zodat je contact kunt maken met het universeel bewustzijn en alle energetische informatie die daarbij hoort.

Probeer je dus meer te focussen op je onderbuik gevoel. Dat geeft je ook rust als je veel last hebt van deze energie.

De energie van anderen overnemen

Een nadeel van deze energie is dat je hierdoor behoorlijk open kunt gaan staan en als je hooggevoelig bent, betekent dat dat je weer de energie van anderen overneemt (zelfs als je dit al heel lang niet meer gedaan hebt).
Let hier dus ook bewust op. Zeker als je lichamelijke klachten of emoties hebt die je helemaal niet herkent of kunt plaatsen.

Neem dus genoeg tijd voor jezelf om te voelen en te ontdekken, dan komt het helemaal goed.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.