De energie van vandaag: op de handrem

Posted on
op de handrem

Vandaag kan je het gevoel hebben dat je op de handrem leeft. De wereld lijkt sneller te gaan dan jij en de dingen die je moet doen, krijg je met moeite voor elkaar. Het is alsof iets je tegenhoudt of blokkeert. Je komt niet echt in je energie en dat maakt het een vervelende maandag.

Op de handrem: laat het los

Het is niet erg als de dingen niet lukken zoals je het zou willen. Natuurlijk is het wel vervelend, maar de wereld vergaat niet.
Morgen is het gewoon weer een nieuwe dag en kun je rustig opnieuw beginnen.

Maak je dus niet te druk als het vandaag niet lijkt te lukken. Probeer het zoveel mogelijk los te laten. Dan heb je morgen ook een stuk meer energie om de dingen die vandaag niet lukken op te pakken.

Stop op tijd

Als het mogelijk is, is het vandaag dus ook heel handig als je op tijd stopt en iets voor jezelf gaat doen. Neem je rust en blijf binnen je eigen grenzen.

Waar doet dit je aan denken?

Natuurlijk komt dit ook gewoon door wat er vandaag in de lucht hangt, maar het is wel goed om te onderzoeken of er niks uit het verleden mee verbonden is. Doet dit gevoel je bijvoorbeeld ergens aan denken? Of herken je dit gevoel ergens?

Misschien heeft die herinnering of dat gevoel nog wel jouw aandacht nodig om een plekje te vinden, waardoor jij je weer een stuk beter voelt.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.