De energie van vandaag: tijd voor jezelf

Posted on
Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf. Vandaag is een heerlijke dag om gewoon wat tijd voor jezelf te nemen. Tijd om bij te komen en te ontladen, wat er is wel veel gebeurt deze week. Daarnaast is het morgen volle maan en dat kan best wel wat impact op je systeem hebben.

Als je namelijk al niet helemaal lekker in je vel zat, kan het goed binnenkomen. Natuurlijk zal de een dit beter kunnen verwerken dan de ander, want we zijn allemaal verschillend.

Sommige worden hel vrolijk van de veranderende energie en de energie van de maan, terwijl anderen er moe of onrustig van worden. Hoe jij je voelt bepaalt eigenlijk ook wat je met die tijd voor jezelf mag gaan doen.

Tijd voor jezelf: wat als je niet lekker in je vel zit?

Dan is het tijd om je even helemaal terug te trekken in je eigen wereldje en met een lekker kopje thee en een deken op de bank te kruipen.
Schrijf je gevoelens lekker uit of kijk een film die het allemaal voor je los maakt. Als je jezelf vandaag daar echt de tijd voor gunt, voel je je morgen al weer iets beter.

Als je je wel goed voelt

Dan mag je vandaag lekker creatief gaan zijn en actief iets leuke gaan doen voor jezelf. Focus je op deze positieve energie en gebruik het om een doel te vormen waar jij naartoe wilt met je leven.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.