Volle maan november 2016

Posted on
volle maan november 2016

De volle maan november 2016 is een maan die trekt aan de mensen die liefde en licht te geven hebben op deze aarde. De mensen die eigenlijk natuurlijke leiders zijn, maar zich verstoppen achter hun eigen onzekerheid.

Deze mensen voelen de volle maan het hardste aan hun trekken, want de energie trekt aan hun natuurlijke kracht. De energie van de maan daagt je uit om te dingen te doen die goed voelen voor jou. Hij daagt je uit om je eigen liefde en licht te gaan verspreiden.

Volle maan november 2016: onzekerheid zorgt voor instabiliteit

Als jij nog onzeker bent over wat je kunt en wat je te geven hebt en je eigen licht dus binnen houdt, dan zul je merken dat je snel misselijk bent vandaag en misschien zelfs ook de voorgaande dagen. Je hebt snel hoofdpijn en je voelt je gewoon instabiel.

Wat wil jij geven aan deze wereld?

Ik kan je natuurlijk zeggen dat je jezelf mag verstoppen achter een goede gronding en een energieschild of dat je in bed mag gaan liggen tot dit voorbij is, maar dat wil ik helemaal niet. Jij hebt namelijk iets te geven aan deze wereld. Jij hebt wijsheid en liefde en licht te brengen.

Het zou gewoon zonde zijn als je dat niet doet, dus wat wil je brengen op deze aarde? Wat wil je geven?
Doe dit niet langer op een manier die je energie kost of waarbij mensen van jou gebruik maken, maar ga er echt voor. Ga voor jezelf en voor wat jij te geven hebt.

Neem bijvoorbeeld het besluit om elke dag iemand te laten lachen. Neem het besluit dat je echt gaat luisteren naar mensen. Besluit dat je niet meer je woorden inslikt als je ze wilt vertellen wat ze het allerbeste kunnen doen.
Laat de mening van je hart horen.

Dat is wat deze volle maan van je vraagt. Geef jij daar antwoord op?

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.