Geen liefje met Valentijnsdag? Maak het de dag van de zelfliefde!

Posted on
valentijnsdag, de dag van de zelfliefde

valentijnsdag, de dag van de zelfliefdeValentijnsdag is de dag van de liefde. De dag waarop we stil staan bij onze partners en waarop we eraan herinnert worden om gewoon net even dat extraatje te geven. Veel mensen staan op deze dag ook stil bij vrienden en familie, maar je kunt ook stil staan bij jezelf. Maak van Valentijnsdag ook eens de dag van de zelfliefde.

Doe op Valentijnsdag eens iets heel liefs voor jezelf. Je kunt je voeten en handen masseren met een lekkere olie of een afspraak maken bij een goede masseurs. Je kunt jezelf ook een cadeautje geven, bijvoorbeeld die knuffel die je al sinds je kindertijd wilde of een mooie ketting.

Als je het echt goed wilt doen, kun je ook een mooie brief schrijven aan jezelf, waarin je jezelf de liefde verklaart. Geloof me dat zal je ziel echt heel fijn vinden. Dat jij je zelfliefde op die manier zou uiten.

Het gaat erom dat je ook aandacht aan jezelf besteed, aan je eigen wensen, behoeftes en verlangens en dat je daar iets mee doet. Geef jezelf een complimentje of vergeef jezelf voor iets uit het verleden. Op deze dag mag jij stil staan bij hoe mooi jij van binnen én van buiten bent. Zet jezelf in het zonnetje en uit hoeveel je van jezelf houdt. Geef jezelf toestemming om dit te doen en gun het jezelf. Dat is het enige wat je hoeft te doen.

Maak van Valentijnsdag ook de dag van de zelfliefde en geniet ervan. Het mag! Je bent van niemand afhankelijk en je mag van jezelf houden. Dat is juist heel goed voor je.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.