Hoe heet mijn gids?

Posted on
Hoe heet mijn gids?

Hoe heet mijn gids?Hoe heet mijn gids? Deze vraag is er eentje die heel veel spirituele mensen bezighoudt. Als je namelijk weet hoe jou gids heet, kun je er veel makkelijker vragen aan stellen en contact mee leggen. Dat is helemaal waar, maar er zijn nog een paar andere dingen waar je rekening mee mag houden als het gaat om de naam van je gids.

Hoe heet mijn gids? Een naam uit een vorig leven.

Jouw gids is meestal niet iemand uit dit leven, maar juist uit een vorig leven. Het is vaak iemand waarmee je een hele sterke liefdevolle band hebt gehad in dat leven. Denk bijvoorbeeld aan een broer/zus, vader of moeder of soms zelfs een beste vriend of partner.

Het kan heel goed zijn dat je gids nog graag dezelfde naam gebruikt als dat leven, maar dat hoeft niet. Ze hebben dat leven namelijk al losgelaten.

De naam van je gids moet goed voelen

Het gaat er dan met name ook om dat de naam goed voelt voor jullie beide. Gidsen zijn zo in balans en hebben geen last van emoties zoals wij. Ze pakken de meeste dingen niet persoonlijk op en daardoor hechten ze ook minder waarden aan hun naam.

Het maakt het communiceren wel heel makkelijk. Daarom kiezen ze vaak of een hele simpele naam om het makkelijk te maken of een naam die veel gevoel waarborgt. Dat ligt net even aan het karakter van je gids.

Hoe kom je achter de naam van je gids?

De beste manier om erachter te komen hoe je gids heet, is door het gewoon te vragen. Vraag het gewoon in je hoofd: “gids, hoe heet je?” en ga uit van je eerste reactie. Dat is altijd de juiste. Dus laat je gedachtes en overtuigingen niet in de weg staan, maar ga uit van je eigen gevoel. Dan zit je goed.

Als je het dan echt niet weet en er echt niks omhoog komt, is het echt niet erg als je gids zelf een naam geeft. Je mag echt wel een naam kiezen die jij heel leuk vindt en die goed voelt. Daar neemt je gids ook meer dan genoeg mee, dat weet ik zeker.

 

6 Comments

 1. Dalin says:

  Ik vroeg mijn gids hoe hij/zij heet via mijn toetsenbord en ik typte door hem/haar enigma, wat letterlijk raadsel of mystery betekent in het Engels. Waarom wil hij/zij zijn/haar naam niet vertellen?

  1. Scarlet says:

   Het kan ook zijn dat ze het fijn vindt om gewoon zo genoemd te worden (voor nu) 🙂

 2. Rosanna Ramakers says:

  Ik heb via FB een half jaar geleden een brief door een spiritueel begeleider-Sjamaan laten maken en kwam met een naam Zuus…. we zoude tweelingzussen in 1420 zijn geweest.

  Ik heb hier gemengde gevoelens over. Kan er de vinger niet op letten. Vroeger ( heel apart werd ik wel eens Zusette genoemd als plagerijtje.

  Wat kan ik hiermee om te onderzoeken of dit een echte gids van mij is?

 3. Tanja says:

  Ik doe aan automatisch schrijven en er kwam ee een naam te voren hugh laurie hij maakte zich zelf kenbaar

 4. Yvonne Dijkstra says:

  Heeft iedereen een gids? Zou jij dmv automatisch schrijven eens willen vragen? En hoe werkt zoiets? Ik zou dit ook graag willen leren!
  Alvast bedankt.

  Groetjes Yvonne Dijkstra

  1. Scarlet says:

   Hey Yvonne,

   Zou je me een mailtje willen sturen? Dan kunnen we wat makkelijker bespreken wat ik voor je kan doen hierin. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.