Helderziendheid ontwikkelen: het proces

Posted on
Helderziendheid ontwikkelen

De paranormale gaven helderziendheid ontwikkelen is makkelijker dan veel mensen denken. Onze ogen zijn namelijk al een van onze meestgebruikte zintuigen en daardoor vaak ook de sterkst ontwikkelde. Dat maakt het daarom ook vaak makkelijker om helderziendheid te ontwikkelen.

Net als elke ontwikkeling, kent het ontwikkelen van helderziendheid ook een bepaald proces die bij bijna iedereen gelijk is.  De een gaat er alleen sneller doorheen dan de ander.

Helderziendheid ontwikkelen

Helderziendheid begint vaak met het zien van beelden in het hoofd zelf. Dan zie je dus niet dingen letterlijk met je ogen, maar zie je de beelden in je gedachtes. Het begint dan vaak ook met beelden die vaag zijn en snel voorbij schieten. In het begin heb je deze beelden misschien niet eens door.
Pas als je jezelf erop gaat focussen, ga je ze zien.

Als je er dan tijd voor maakt om jezelf vaker te focussen op die beelden. Dan worden ze steeds duidelijker en steeds frequenter. Je kunt dan op een gegeven moment ook de stap maken om je bewust op een persoon of situatie te focussen en te observeren welke beelden er dan in je opkomen.
Dat is het punt waarop je deze gaven echt leert in te zetten in je leven.

Als je hier gefocust op blijft en er misschien ook wel steeds meer bewust mee gaat doen, dan kom je op het punt terecht dat je gaat merken dat je ogen gespannen aan gaan voelen, droger zijn en soms zelfs jeuken. Dat zijn de tekenen dat je begint met een nieuwe ontwikkeling. Dat zijn de eerste tekenen dat je dingen echt kunt gaan zien met je ogen.
De meeste mensen vinden dit eng, want het houdt vaak in dat ze ook geesten gaan zien en dat vinden ze niet fijn. Het is daarom ook oké als je hier wilt stoppen met je ontwikkeling. Niemand neemt je dat kwalijk.

Als je wel verder wilt, zul je je angst moeten overwinnen en beseffen dat jij de sterkste bent. Jij hebt het recht om ook aan entiteiten en geesten grenzen te stellen en regels op te leggen. Het is tenslotte jouw leven en jouw omgeving. Spreek ze op dezelfde manier uit alsof je dat ook tegen een ander mens zou doen.
Dan zul je merken dat je ogen steeds verder open gaan en als je er bewust op focust en mee oefent het steeds beter gaat.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.