Hoe kom ik van mijn angst af? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
hoe kom ik van mijn angst af?

hoe kom ik van mijn angst af?Goede middag, hoe kom ik van mijn angst af?
Ik ben vorig jaar augustus getrouwd. Daarna ben ik redelijk in een zwart gat gevallen. Dat uit zich in angsten voor de dood en ben een beetje mijn levens lust kwijt. Ik wil me graag weer lekker in mijn vel voelen en weer van mijn dochter kunnen genieten.
Hoe kom ik van mijn angsten af en krijg ik mijn energie weer terug?

Hoe kom ik van mijn angst af? Scarlet’s Antwoord

Goedendag lieve Anoniem,

Bedankt voor je vraag en wat ontzettend vervelend dat je dit moet ervaren. Zeker na een moment die je zoveel energie zou moeten geven.
Mijn eerste reactie was ook: ‘heeft dit niet iets met het trouwen te maken?’ Maar dat voelt niet zo, tenminste niet in de zin dat het een slechte keuze is geweest, want het voelt goed aan.
Het voelt eerder alsof er een blokkade uit een vorig leven getriggerd is. Een leven waarin je eerst je partner verloren bent en daarna zelf ook overleden bent. De oorzaak was ziekte. Ik moet denken aan de pest
Door die oorzaak raak je ook precies je levenslust kwijt.
Het is belangrijk dat dit geheeld gaat worden en die indrukken van toen uit je energie gehaald gaan worden. Je mag ook zelfverzekerder worden, want dat zou je hierbij ontzettend goed helpen.
Dit zou door een hele sterke healer gedaan kunnen worden of door bioresonantie.

Ik heb als laatste ook het gevoel dat er een voedselallergie en een vitamine D tekort meespeelt. Het is handig om dit te laten onderzoeken.
Sowieso is een bezoek aan de huisarts nooit af te raden.

Het is wel een beetje een spiritueel antwoord geworden, maar ik hoop dat je hier iets mee kunt.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.