Volle maan juli 2016

Posted on
volle maan juli 2016

volle maan juli 2016De volle maan juli 2016 vindt plaats in de nacht van 19 op 20 juli. Voor hooggevoelige mensen kan dit een hele intensieve maan zijn, omdat het echt aan je trekt. De energie van deze maan probeert je eigenlijk aan te zetten tot actie en helpt je om je ideeën te manifesteren.
Als je in je hoofd nog niet aan deze fase toe bent, kun je hier dus heel erg moe van worden, want je wordt aangespoord tot iets waar je nog niet klaar voor bent.

Om dit op te vangen kun je er nu alvast voor gaan zorgen dat je bewust bent van de dingen die je diep in je hart wilt gaan manifesteren. Welke ideeën heb je allemaal in je hoofd?
Hoe meer je dit weet, hoe makkelijker je met deze trekkende volle maan om kan gaan, want je bent je heel bewust van de punten waar deze energie aan trekt.

Als je al bewust je eigen doelen aan het manifesteren bent, is de energie van deze volle maan heel erg fijn om op mee te liften.

De sterrenbeelden het sterkst de energie van de volle maan juli 2016 gaan ervaren

Dit gevoel zal met name sterk te ervaren zijn voor de mensen met de volgende sterrenbeelden:

  • Waterman
  • Vissen
  • Tweeling
  • Weegschaal

Zij zullen snel onrustig van worden en rusteloos zijn in hun denken en doen.

Loskomen van de energie van de volle maan juli 2016

De truc om deze energie weer los te kunnen laten en tot jezelf te kunnen komen zit hem in de ademhaling. Hoe dieper en rustiger je die weet je maken, hoe meer je weer tot rust komt.

Als je goed kunt visualiseren, zou je jezelf daarbij kunnen voorstellen dat je de wit/blauw doorzichtige trekkende energie van de maan uitademt.

Als je van edelstenen houdt zijn de stenen die je kunnen helpen: angeliet, opaliet en rozenkwarts

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.