Hoe moet ik mijn eigen bedrijf opstarten? Vrijdag Vragendag

Posted on
hoe moet ik mijn eigen bedrijf opstarten

hoe moet ik mijn eigen bedrijf opstartenHoe moet ik mijn eigen bedrijf opstarten? Ik wil een eigen bedrijf opstarten, maar ik weet niet waar ik moet beginnen en durf eigenlijk ook niet zo goed. Heb je tips voor me?

Hoe moet ik mijn eigen bedrijf opstarten? Scarlet’s Antwoord

Goede morgen lieve Anoniem,

Dank je wel voor je vraag! Ik heb absoluut het gevoel dat jij ontzettend leuke dingen kunt doen als ondernemer, maar dat je met name over de marketingkant nog een hoop te leren hebt. Daarom wil ik je vraag beantwoorden met een tegenvraag.

Welke mensen wil je precies gaan helpen met jouw dienst of product?
Je kunt namelijk wel kijken naar wat je wilt gaan doen in je eigen bedrijf, maar daar zit ook precies het niet durven. Als je jezelf gaat focussen op wie je wilt helpen en waarmee, dan kom je in een hele andere energie terecht.
Dan ga je namelijk filosoferen over hoe je dit kunt doen en hoe je dit aan die mensen over kunt brengen. Dan zit je gelijk in de goede energie.
Dan is het allemaal veel leuker en ben je veel meer gemotiveerd en dus veel minder vatbaar voor je angst.

Neem ook eerst de tijd om jezelf te verdiepen in marketing en alle andere dingen die bij het ondernemen komen kijken. Hoe meer je dat snapt en hoe meer je ervan weet, hoe minder de angst is om het niet goed te doen.
In tegenstelling tot spiritualiteit is er bij het hebben van een bedrijf veel meer over de structuur bekent en alles wat erbij komt kijken.

Het allerbeste kun je dan ook beginnen met het schrijven van een bedrijfsplan. Dan komen al deze aspecten aan bod en heb je veel meer grond onder je voeten voor je gaat starten, dat maakt het starten gelijk een stuk minder eng.

Maak er nog een hele fijne dag van!

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.