Was mijn relatie een blokkade op spirituele groei? Vrijdag Vragendag

Posted on
Was mijn relatie een blokkade op spirituele groei?

Was mijn relatie een blokkade op spirituele groei?Was mijn relatie een blokkade op spirituele groei?

Hoi scarlet,

Weer een mooie week gehad! Veel foto’s gelezen en veel klopte! Ik krijg steeds beter een band met mijn vader en heb het steeds beter onder de knie! Nu is mijn vraag of hij er iets over te zeggen heeft. Ook heb ik trouwens mijn relatie definitief uit. Sindsdien heb ik dit contact met mijn vader! Was de relatie mijn blokkade misschien om te groeien?

Was mijn relatie een blokkade op spirituele groei? Scarlet’s Antwoord

Wat onwijs goed om te horen zeg!

Je vader is heel duidelijk heel trots op je en geeft me het gevoel dat je echt je eigen pad moet blijven volgens en je gevoel moet blijven volgen. Dan zul je heel hard groeien en zul je hele mooie dingen gaan doen. Laat je niet tegenhouden door anderen en maak er je eigen leven van!

Je relatie is zeker een blokkade geweest. Niet perse omdat het een verkeerd persoon was, maar omdat je daardoor niet bij je eigen energie kwam. Je bleef in oude patronen hangen en kon daardoor niet spiritueel verder groeien.
Nu ben je weer met jezelf, op jezelf en bij jezelf, waardoor je ook weer bij je gevoel en andere gaven komt. Dat maakt het mogelijk om zo heerlijk door te groeien!

Fijne dag!

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen