Hoe kan ik mijn emoties doseren? Vrijdag Vragendag

Posted on
hoe kan ik mijn emoties doseren?

hoe kan ik mijn emoties doseren?Hoe kan ik mijn emoties doseren?
Ik heb complexe ptss en angst en paniekstoornis. door de vele emdr’s en kennis van yoga/meditatietechnieken weet ik nu waar de angst vandaan komt en wat te doen. maar hoe doseer ik het? want het lijkt wel een doos niet die opengaat maar explodeert.

Hoe kan ik mijn emoties doseren? Scarlet’s Antwoord

Phoe dat is ook zo lastig he die emoties. Ze kunnen je zo erg overspoelen en dat kost je veel te veel.
Je bent er in ieder geval goed mee bezig en ik wil je ook aanmoedigen op door te gaan met hoe je nu bezig bent. Het voelt alsof je bijna van verwerking naar heerlijke groei gaat.

Wat je wel kunt doen om het meer te doseren is letterlijk die doos te tekenen. Maak er echt iets visueels van en schrijf er ook gelijk in met welke angsten je te maken hebt. Dit maakt het net wat tastbaarder voor je. Schrijf vervolgens een brief naar die angsten om aan te geven wanneer je tijd voor ze hebt en op een schaal van een tot tien de heftigheid nu is en welk cijfer handiger is. Zo kunnen jullie het samen doen en veel meer bereiken.
Door het contact nog meer zo op te pakken en deze afspraken tegen ze te blijven herhalen als het weer to much wordt, kun je het veel beter gaan doseren.

Hopelijk kun je hier mee aan de slag!
Fijne dag!

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.