De betekenis van oorsuis en oorpijn

Posted on
De betekenis van oorsuis

De betekenis van oorsuisDe betekenis van oorsuis. Wat kan er de spirituele betekenis van zijn als je last hebt van oorsuizen of als je veel last hebt van onverklaarbare oorpijn? Natuurlijk is het wel belangrijk dat je je eerst laat onderzoeken door een medisch arts, om lichamelijke oorzaken uit te sluiten. Oorsuizen kan namelijk duiden op een hele lijst met verschillende aandoeningen. Sommige ernstig en sommige daarvan zijn heel mild.

De betekenis van oorsuis

Oorsuizen, oorpijnen, piepen horen kunnen allemaal wijzen op de gave helderhorendheid die tot ontwikkeling wil komen, maar tegelijkertijd luister jij er niet bewust naar. Je luistert dus niet naar je intuïtie en daarmee eigenlijk ook niet naar jezelf.
Daar kan je onderbewustzijn het dus totaal niet mee eens zijn. Door je intuïtie te negeren, ontneem je jezelf ook hele mooie dingen. Om je hier bewust van te maken heb je daarom te maken met oorsuizen.

Hoe kun je dan wel naar je intuïtie gaan luisteren?

Doordat je last van oorsuizen hebt, weet je eigenlijk al dat je intuïtie bij jou sterk binnenkomt via de gaven helderhorendheid, zoals ik al even kort benoemde. Dat is ook de reden dat je oorsuizen hebt in plaats van een andere klacht. De truc is dan ook om jezelf te focussen op het ontwikkelen van deze gaven.

De meest effectieve manier om dit te gaan doen is jezelf naar binnen te keren en te gaan luisteren naar je innerlijke stemmen. Probeer de stem van je intuitie te herkennen. Deze is vaak zacht en warm. Ik vergelijk het daarom ook vaak met een warm lente briesje.
Schrijf vervolgens op wat die stem van je intuïtie aan jou vertelt. Wat heeft die allemaal te zeggen?
Hoe meer je hiermee bezig bent, hoe meer je gaat ‘horen’  en hoe meer je ermee gaat kunnen.

En daarmee zal je oorsuizen waarschijnlijk een heel stuk minder worden of zelfs weggaan.

5 Comments

 1. ton says:

  hallo scalet.ik heb al 20 jaar oorsuizen heeft dat iets paranormaal te maken of spiritueel .ik ben bij iemand gewees zij zegt dat ik hoog gevoelig ben ik weet dat ik voor veel dingen gevoelig ben daar kan ik ook niet met om gaan .of is het toch iets met spiritueel te maken gr ton

  1. Scarlet says:

   Hey Ton,

   Het is altijd goed om dat ook even te laten onderzoeken door een arts.
   Maar ik ken inderdaad veel mensen waarbij het een gevolg was van iets paranormaals of zelfs emotioneels.

 2. ton says:

  hallo scarlet ik ben al vaak naar een arts gegaan als je er over begint we kunnen er niets aan doen en dan kun je gaan . gr ton

 3. D says:

  Hoi Scarlet, ik heb zelfs soms t gevoel dat er in rechteroor iets gezegd word, maar het komt niet goed binnen of ik sta er nog niet open voor. Grt D

  1. Scarlet says:

   Dat is al een heel mooi begin. Het ontwikkelt zich waarschijnlijk vanzelf zoals het moet. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.