Omgaan met negatieve mensen

Posted on
Omgaan met negatieve mensen

Hoe kun je nou het beste omgaan met negatieve mensen. Daar vertelt onze bekende Gabrielle Bernstein ons alles over in deze video.

Een van mijn belangrijkste tips over het omgaan met negatieve mensen, is dat het heel belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven. Houd je focus op wat jij vindt en voelt en laat je daardoor niet meetrekken in hun negatieve spiraal.
Zorg er ook altijd goed voor dat je met beide benen op de grond blijft staan (letterlijk) en zorg voor een goede energetische bescherming. Of het nu gaat om een schermpje of juist door het sturen van heel veel liefde naar die persoon. Het maakt niet uit, zolang je er maar even bewust iets mee doet.

Als het kan, blijft het natuurlijk het allerbelangrijkste om deze mensen zo ver mogelijk bij je vandaan te houden. Dat gaat natuurlijk niet altijd, maar blijf dan in ieder geval heel bewust met je eigen grenzen omgaan. 🙂

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

  1. Ilona says:

    Ik heb altijd erg last van negatieve energie van anderen maar ook de energie van nare herinneringen die meekomt. Tot nu toe lukt het me moeilijk om het tegen te gaan maar ben het wel aan het proberen wat wel lukt is als ik de energie voel in mijn aura dat ik het sinds kort kan laten wegstromen, dat is zo’n opluchting. Die energie laat me vaak zo opgesloten voelen en kt zo op me af dat ik hier heel blij mee ben. Het is echt alsof ik het los kan laten en ik zie het ook wegstromen. Bedankt voor je tips daar kan ik wel wat mee.

    1. Scarlet says:

      Wat fijn dat dat in ieder geval al iets helpt. Hopelijk mag het nog veel meer gaan helpen. 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.