Horoscoop in een notendop: december 2023

Posted on
horoscoop december 2023

Horoscoop in een notendop is je horoscoop voor de komende maand in een of twee zinnen. Zo weet je precies en concreet waar je de komende maand energetisch aan toe bent.
Dit is de horoscoop in een notendop voor december 2023.

Jouw horoscoop voor december 2023

Ram (21 maart – 19 april):

Deze maand brengt een tijd van actie en nieuwe plannen en het is ideaal voor het afronden van projecten. Je energie en passie zijn hoog, gebruik ze voor jezelf.

Stier (20 april – 20 mei):

Focus je op familie en je thuis dit seizoen. Het is een perfecte tijd om harmonie te scheppen en diepere banden te creëren.

Tweelingen (21 mei – 20 juni):

Communicatie en sociale interacties komen tot bloei in december. Je sociale vaardigheden kunnen nieuwe deuren openen, zowel persoonlijk als professioneel.

Kreeft (21 juni – 22 juli):

Deze maand staat in het teken van emotionele groei en innerlijke reflectie. Neem tijd voor jezelf en waardeer de kleine momenten. Maak gebruik van de kracht van dankbaarheid.

Leeuw (23 juli – 22 augustus):

Je creatieve energie is deze maand op zijn hoogtepunt. Gebruik deze inspiratie om persoonlijke projecten te starten of te voltooien.
Je mag vrij spelen.

Maagd (23 augustus – 22 september):

December is een tijd voor planning en organisatie. Zet doelen voor het nieuwe jaar en begin alvast met de voorbereidingen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober):

Relaties, zowel romantisch als vriendschappelijk, krijgen deze maand een boost. Open communicatie leidt tot diepere verbindingen. Deel wat je voelt, waar dat goed voelt om te doen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november):

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn sleutelwoorden deze maand. Zoek naar manieren om meer jezelf te worden en groeien.

Boogschutter (22 november – 21 december):

Wanneer je verjaardag achter de rug is, begint een tijd van vernieuwing. Blijf openstaan voor nieuwe ideeën en avonturen.

Steenbok (22 december – 19 januari):

Terwijl je je verjaardag nadert, is het tijd om je successen te vieren en na te denken over toekomstige doelen.
December brengt serieuze, maar vruchtbare overpeinzingen.

Waterman (20 januari – 18 februari):

Sociale evenementen en leuke dingen met groepen doen staan centraal deze maand. Grijp de kans om nieuwe connecties te maken en bestaande verbindingen te versterken.

Vissen (19 februari – 20 maart):

Een tijd van spirituele en creatieve groei wacht op je. December nodigt je uit om je innerlijke wereld te verkennen en je verbeelding de vrije loop te laten. Focus je op beelden en op helderziendheid.

Maandreading en de volle maan

De volle maan valt deze maand op 27 december.
De energie van deze volle maan nodigt je uit terug te gaan naar je eigen wijsheid en kennis. Alles wat je nodig hebt, zit al in jezelf.
Dit kun je altijd terugvinden in onze volle maan kalender.

P.S. Deze horoscoop komt uit de maandreading over december die je hier op mijn YouTubekanaal kunt vinden.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.