De energie van vandaag: houd van jezelf

Posted on
houd van jezelf

Houd van jezelf. Er is niks zo belangrijk als van jezelf houden en vandaag is dat precies hetgeen waar je jezelf meer op mag focussen. Zelfliefde geeft kracht en zelfvertrouwen en ook zeker rust.

Misschien voel je het nog niet, dat je van jezelf houdt. Dan ligt het nog onder een dikke zwarte denken verstopt, maar dat je het niet voelt, betekent niet dat het er niet is of dat het niet kan komen.

Misschien heb je dat ook wel ooit bij iemand anders ervaren? Dat je eerst niet zoveel met iemand had, zo op het eerste gezicht, maar toen je diegene echt leerde kennen, zag je hoe mooi die persoon was en ontstond de klik vanzelf.

Leer jezelf kennen, houd van jezelf

Ken jij die mooie kanten van jezelf? Ken je jouw eigen talenten, krachten en humor?

Laat je die wel eens aan jezelf zien of is dat iets waar je je voor schaamt?

Neem de tijd voor jezelf

Neem de tijd jezelf te leren kennen en laat je aan jezelf zien. Jij bent de enige persoon waar je je nooit voor zal hoeven schamen. Jij bent degene die altijd klaar voor jezelf zal staan.

Het heeft geen zin om jezelf te verstoppen of om af te geven op jezelf. Dat is nergens voor nodig. Wat wel nodig is, is dat jij jezelf leert kennen, jezelf laat zien en van jezelf gaat houden.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.