Tips om geestelijk tot rust te komen [Vrijdag Vragendag]

Posted on
geestelijk tot rust komen

Geestelijk tot rust komen. Hey Scarlet, kun je mij tips geven om geestelijk tot rust te komen?
Ik weet dat ivm jaargetijde maan enzovoort de nodige dingen veroorzaken het een en ander nav mededelingen op Facebook. Nooit eerder geweten en last gehad. Heb de volgende problemen.

Sinds 2 weken slaapproblemen (kort;onrustig,hele” echte” dromen cq intensief ).sinds van de week als ik heel blij word van iets onverwachtst sla ik door en word een beetje hyper .eetpatroon van slag en weinig eetlust.ook komen er zoveel positieve prikkels op m’n pad word me even teveel Meditatie en veel de natuur in met de hond helpt niet echt. Heb de ervaring gehad dat m’n hart chakra zondag is geopend en dat er woensdag een verzachtende balsem op is gesmeerd door dat ik bij toeval een lang gezocht puzzelstukje vond wat mij een verklaring gaf voor een heftige persoonlijke gebeurtenis die ik nooit heb begrepen/verklaren.

Geestelijk tot rust komen. Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je vraag!
Wat je ervaart hangt op dit moment ook heel erg in de lucht. We zitten in een fase van transformatie en loslaten. Daar reageer je op deze manier op.
Daarnaast voelt het alsof het ook een klein beetje met hormonen te maken heeft. Alsof die ook in een nieuwe balans gebracht worden door je lichaam, wat je extra gevoelig maakt.

Voor mijn gevoel heb je water nodig en daarmee bedoel ik niet alleen het drinken van water, maar ook het zwemmen in water. Dan kun je jezelf beter ontladen en word je weer rustiger.
Neem de tijd tijdens het douchen. Kies een lekker geurende douchegel uit en neem de tijd om jezelf goed te wassen. Dat zal iedere keer ook weer iets schelen.

Voor de rest ben je gelukkig al heel goed bezig en mag je dat ook met zoveel positieve prikkels ervaren. Dat is alleen zo nieuw dat je systeem er niet mee om weet te gaan.
Probeer dit ook te uiten door te schilderen of te tekenen. Misschien mandala’s of lekker abstract. Dat brengt hier ook weer meer rust in. 🙂

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.