Human Design: heeft een IVF-behandeling invloed?

Posted on
human design ivf behandeling

Mijn naam is Vera en sinds een aantal jaar heb ik me verdiept in Human Design, een manier om jouw ware, authentieke potentieel zichtbaar te maken en te leven. Voor mij geeft het zoveel inzichten en handvatten, dat ik graag deel wat ik zie, voel, weet, ervaar en geleerd heb. Dit keer gaan we kijken naar je Human Design chart en IVF behandelingen.

Ik beantwoord graag de vragen die jullie hebben ingestuurd. Ik beantwoord ze met liefde en zeg er ook meteen bij dat ik niet de absolute waarheid in pacht heb. Wat ik deel is hoe ik het zie en voel. En ik kan alleen maar hopen dat het een stukje van het grotere geheel geeft zodat je weer verder kunt op jouw pad.

Human Design en IVF-behandelingen

Is er iets bekend over HD en kindjes die geboren zijn vanuit een ivf behandeling? En vooral als dit kindje als paar-cellig embryo is ingevroren en na +/- 1jr teruggeplaatst is. Voor mijn gevoel ontstaat er dan een mixed blauwdruk?
Maar misschien zit de verwarring eerder systemisch: voelt als oudste van 2, maar is later geboren dan de eerstgeborene uit dezelfde behandeling.

Dank voor je vraag! Ik ga met de info die ik heb jouw vraag proberen te beantwoorden.

Human Design gaat uit van de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Aan de hand van deze gegevens wordt een chart gegenereerd. Op de dag van de geboorte, wordt de persoonlijkheid gevormd. Al eerder, ongeveer 88 dagen voor de geboortedatum, komt de ziel in het lichaam. De combinatie, de synergie van deze twee maakt de chart. Wat ik begrepen heb vanuit astrologie is, dat ook daar de geboortedatum telt. Te vroeg of te laat geboren, dat zou dan geen invloed hebben.

Met deze info, zou het lijken dat er geen effect is. Voor mij is dat wat kort door de bocht. Enige tijd geleden kwam ik een podcast tegen met Anna Verwaal. Zij heeft jarenlang op de afdeling waar pasgeboren kindjes liggen gewerkt en zich verdiept in hoe geboorte en ook conceptie van invloed zijn op ons leven. Vanuit hier zou het dus heel goed mogelijk kunnen zijn dat een ivf behandeling van invloed is. Het verloop, hoe de behandeling is geweest, wat er tijdens de zwangerschap is gebeurd, de mate van stress heeft volgens mij invloed en maakt daarmee deel uit van het verhaal, de ervaring, van iemand in dit leven.

Om het simpel te houden, zou ik uitgaan van de geboortedatum en geboortetijd zoals deze is en evengoed ook het hele verhaal in ogenschouw te houden. Human Design is een manier om energie te bekijken en het zou wat beperkt zijn om te zeggen dat Human Design alle antwoorden heeft. Wellicht kan het interessant zijn om eens een systemische opstelling met info uit Human Design op te zetten. Een vriendin en ik organiseren een dergelijke workshop en wellicht dat het meer helderheid kan verschaffen.

Voor mij is Liefde het antwoord op alles. Ook hier. Mocht er meer of andere info bekend zijn, dan zal ik deze delen.
Als er meer vragen zijn, hoor ik het graag!

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

 • Delen

2 Reactie(s)

 1. Anja says:

  Mooi Scarlett en Vera, gaaf dat jij je inbreng hier kan delen . Prachtige introductie
  Het Human Design is zeer interessant en ik vind het moeilijk om te begrijpen wat er precies staat en hoe dit in de praktijk werkt
  Ik weet al wat ik ben
  De Protector emotionele autoriteit , gesplitste definitie 6/2 en Rolmodel Kluizenaar
  Geboren op 8-6-1967. Tijd 0:20
  Kan jij een korte omschrijving geven?
  liefdevolle groet Anja

  1. Vera says:

   Hi Anja, wat leuk dat je reageert! Hierbij een korte, algemene beschrijving: Mensen met een Projector-aura hebben het nog meer dan anderen nodig om gezien, gehoord, erkend te worden. Zorg ervoor dat je voldoende rust en dat je wacht op de juiste uitnodiging, van het soort waardoor je je echt gezien, gehoord en erkend voelt. Hoop dat je hier al iets aan hebt en anders hoor ik het graag, van harte welkom!

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.