Is je gids je hele leven bij je?

Posted on
een gids is je hele leven bij je

een gids is je hele leven bij jeGidsen, iedereen heeft wel een of meerdere gidsen. Een gids begeleid je en is er voor je, zodat je je weg kunt vinden hier op aarde, maar ook zodat je je contact behoud met de energetische wereld. 

Zodra je geboren wordt heb je dan ook gelijk een gids (en soms al meerdere) en vaak blijft deze gids heel je leven bij je. Zeker als kind kan deze eerste gids zich in allerlei vormen aan je tonen. Dit doet hij/zij om het contact makkelijker te maken en ook om gewoon met je te kunnen spelen.
Je eerste gids kan ook je eerste denkbeeldige vriendje zijn, maar ook dat fantasiedier wat altijd naast je liep.
Deze gids blijft bij je en kun je altijd om raad vragen. Dit is jouw levenspartner.

Kan ik nog meer gidsen hebben?

Zeker weten. Gedurende je leven maak je dingen mee of ontwikkel je jezelf zo verder, dat je andere gidsen bij je geplaatst krijgt.
Dit zijn niet altijd de meest ervaren gidsen. Dit kunnen gidsen zijn die hun ‘vak’ nog mogen leren of die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde levensproblemen.
Dit zijn ook de gidsen die soms lastiger met je kunnen communiceren. Ook al kunnen ze in je ziel kijken, ze moeten je toch weer even leren kennen. Zowel hoe je denkt, wat je voelt als hoe je een gids kunt voelen.

Alhoewel mij vaak opgevallen is dat deze gidsen blijven hangen en vaak definitief bij je blijven, kan het ook zijn dat deze gidsen weer uit je leven vertrekken als hun taak erop ziet en jij verder gegroeid bent.

Is mijn gids meerdere levens bij me?

Dat kan zeker. Je hebt met je gids een zielsverbinding en het kan daarom ook heel goed zijn dat je gids meerdere levens jouw gids is.
Uiteindelijk hebben jullie elkaar ook in een vorig leven ontmoet en op die manier leren kennen. Daar is de band die jullie hebben versterkt en toen jouw gids genoeg geleerd had en volledig in balans kwam, is deze jouw gids geworden.

Het kan ook voor komen dat jouw gids niet elk leven jouw gids is, maar ook een aantal leven de gids is geweest van iemand anders met wij hij/zij ook een zielsverbinding heeft.
Dit wil echter totaal niet zeggen dat jouw gids daardoor minder van je houdt. Daar maakt een gids geen verschil in.

Waar het om draait is dat je beseft dat je een of meerdere gidsen hebt die ervoor je zijn en die je bij je hebt als je ze nodig hebt of als je om ze vraagt. 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.