Je bent een zonnebloem

Posted on
je bent een zonnebloem

je bent een zonnebloemJe bent een zonnebloem. Dat is wat ik tegen je wil zeggen en als je zelf vindt dat je nog geen zonnebloem bent, is het tijd om er eentje te worden.

Een zonnebloem draait namelijk met de zon mee. Zij richt zich op de dingen die energie geven, positief zijn en ondersteunen in de groei.
Daarom wil ik dat jij ook een zonnebloem bent. Het is belangrijk dat jij je richt op de dingen die jou goede energie geven en je ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei.

Je bent een zonnebloem, omdat zonnebloemen stralen met felle kleuren en zorgen dat ze hun zaden ontwikkelen zodat er nog meer mooie zonnebloemen komen.
Jij bent een zonnebloem, omdat jij ook mag stralen met je energie en felle kleuren. Jij mag je talenten en gaven ontwikkelen zodat je daar heel veel mooie dingen mee kunt doen.
Juist daarmee kun je geven aan andere mensen. Juist daarmee beteken je iets in de wereld en kun je iets teweeg brengen. Juist daardoor kun je aan de slag met jouw zielemissie.

Je bent een zonnebloem, omdat zonnebloemen gewoon mooi zijn en jij bent een prachtig geweldig mooi mens. Hoe meer je dat gaat beseffen en accepteren hoe meer mooie dingen jij gaat doen en beleven.
Hoe meer jij open gaat staan voor je ware potentie, hoe meer waardevolle en mooie dingen je aantrekt in je leven.

Hoe meer jij voor jezelf gaat, hoe meer het leven voor jou zal gaan werken en hoe meer de dingen gebeuren die jij wilt dat er gebeuren.
Ga er dus voor lieve jij. Maak van jezelf die prachtige zonnebloem en straal, ga die positiviteit achterna en laat jezelf groeien.
Als je een zonnebloem bent, kun jij van andere mensen ook zonnebloemen maken en hun ook weer van anderen zonnebloemen maken.
Voor je het weet zijn we dan samen een veld vol zonnebloemen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Esther says:

    Wauw, hierin herken ik mezelf enorm. Ik merk altijd wel aan mensen dat zij enorm rustig worden wanneer ze bij mij zijn. Maar nu ook op de werkvloer, een slechthorende collega is zo enorm opgebloeid sinds mijn aanwezigheid. Het hoe ik met hem om ga, heel rustig, begripvol, geduldig enz. Sinds 1 februari ben ik ook voor hem en mezelf natuurlijk gestart met de gebarenchallenge van Bianca van der Horst. Bij Bianca leer ik de NmG (Nederlands met ondersteuning van gebaren), dus niet de NGT (Nederlands gebarentaal). En hierbij merk ik aan mijn collega dat hij nog meer vrolijker is en hij dit dus echt waardeert en hij mij ook steeds weer extra gebaren leert.
    Misschien weet je ook wel dat doven en slechthorende ook naamgebaren hebben en gebruiken voor personen, zodat ze niet steeds weer een naam van een persoon hoeven te spellen met het handalfabet. Ikzelf ben niet doof of slechthorend, meestal bedenken juist doven dan zo’n naamgebaar, maar als horende zijnde mag ik ook voor mezelf een naamgebaar bedenken wat bij mij past. En zo zit ik nu te denken, ik sta altijd positief in het leven, zelfs uit het negatieve haal ik het positieve en met wat ik nu ook vertelde breng ik vreugde, rust en onvoorwaardelijke liefde naar mensen in mijn omgeving. En lijkt het me wel een leuk idee om het gebaar ‘zonnebloem’ te gaan gebruiken voor mijn eigen naamgebaar.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.