Je bent een zonnebloem

Posted on
je bent een zonnebloem

je bent een zonnebloemJe bent een zonnebloem. Dat is wat ik tegen je wil zeggen en als je zelf vindt dat je nog geen zonnebloem bent, is het tijd om er eentje te worden.

Een zonnebloem draait namelijk met de zon mee. Zij richt zich op de dingen die energie geven, positief zijn en ondersteunen in de groei.
Daarom wil ik dat jij ook een zonnebloem bent. Het is belangrijk dat jij je richt op de dingen die jou goede energie geven en je ondersteunen in je persoonlijke en spirituele groei.

Je bent een zonnebloem, omdat zonnebloemen stralen met felle kleuren en zorgen dat ze hun zaden ontwikkelen zodat er nog meer mooie zonnebloemen komen.
Jij bent een zonnebloem, omdat jij ook mag stralen met je energie en felle kleuren. Jij mag je talenten en gaven ontwikkelen zodat je daar heel veel mooie dingen mee kunt doen.
Juist daarmee kun je geven aan andere mensen. Juist daarmee beteken je iets in de wereld en kun je iets teweeg brengen. Juist daardoor kun je aan de slag met jouw zielemissie.

Je bent een zonnebloem, omdat zonnebloemen gewoon mooi zijn en jij bent een prachtig geweldig mooi mens. Hoe meer je dat gaat beseffen en accepteren hoe meer mooie dingen jij gaat doen en beleven.
Hoe meer jij open gaat staan voor je ware potentie, hoe meer waardevolle en mooie dingen je aantrekt in je leven.

Hoe meer jij voor jezelf gaat, hoe meer het leven voor jou zal gaan werken en hoe meer de dingen gebeuren die jij wilt dat er gebeuren.
Ga er dus voor lieve jij. Maak van jezelf die prachtige zonnebloem en straal, ga die positiviteit achterna en laat jezelf groeien.
Als je een zonnebloem bent, kun jij van andere mensen ook zonnebloemen maken en hun ook weer van anderen zonnebloemen maken.
Voor je het weet zijn we dan samen een veld vol zonnebloemen.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.