Edelstenen voor meer zelfvertrouwen

Posted on
Edelstenen voor meer zelfvertrouwen

Edelstenen voor meer zelfvertrouwen. Ik wil graag drie edelstenen met je delen die ondersteuning geven bij onzekerheid en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen.

Edelstenen voor meer zelfvertrouwen: agaat

Deze edelsteen benoem ik wel vaker en dat is logisch ook, want het is een hele fijne steen. Met name voor het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen, zul je voornamelijk naar Boomagaat moeten kijken. Dit is een agaatsoort die heel goed past bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

Agaat is een grondende en stabilisierende steen en met name boomagaat is hier nog krachtiger in dan gewone agaat. Het geeft kalmte, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij versterkt lichaam en geest en heeft een rijke en voedende energie.

Calciet

Calciet is een edelsteen die voor meer zelfvertrouwen zorgt doordat deze de persoonlijke en spirituele ontwikkeling stimuleert en ondersteund. Het verenigd verstand en gevoel en neemt daardoor twijfels weg. Je gaat daardoor veel minder aan jezelf twijfelen. Je gaat je beter kunnen concentreren en ook de negatieve energie van anderen, die je onzeker kan maken, wordt uit je systeem verwijdert.

Chalcedoon: een edelsteen voor meer zelfvertrouwen

Chalcedoon is onze laatste edelsteen in de lijst met edelstenen voor meer zelfvertrouwen. Deze zachte en glanzende steen helpt je enorm op communicatiegebied. Het ondersteund je vermogen om te luisteren maar ook juist te spreken en te uiten.
Als je door je onzekerheid vast zit in je emoties is dit een hele goede steen om bij je te dragen. Het maakt je dan ook sociaal en vrolijk en optimistisch.

Chalcedoon geeft je de kracht en het zelfvertrouwen om de mening van anderen los te laten en weerstanden en blokkades die op je pad liggen uit de weg te ruimen.
Het is dan dus ook een steen die je helpt om actie te ondernemen.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.