Luisteren naar je onderbuikgevoel

Posted on
luisteren naar je onderbuikgevoel

Luisteren naar je onderbuikgevoel. ik houd er altijd van als mensen vertellen wat ze bereikt hebben met het luisteren naar hun intuïtie of onderbuikgevoel. Deze bijzondere man is helemaal leuk om naar te kijken. Met zijn lange baard en onverschillige houding zou je niet denken dat hij zoveel bereikt heeft als dat hij heeft. Het is eigenlijk ook een beetje grappig, maar ook inspirerend.

Het is bijzonder wat om te ervaren en bedenken wat je gaat doen als je je hart zou volgen. Je weet eigenlijk nooit wat je ermee zou kunnen bereiken.
Luisteren naar je onderbuik gevoel betekent niet dat je vandaag je baan opzegt en je op je passie stort. Het betekent dat je de kleine dingen laat of doet die respectievelijk niet of wel goed voelen. Die dingen stapelen zich op en creëren een fijne flow en energie in je leven.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.