Je mag tegen God praten

Posted on
je mag tegen god praten

je mag tegen god pratenJe mag tegen God praten. Een van de dingen die mij soms heel erg op kan vallen is de afstand die mensen creëren tussen zichzelf en God. Het lijkt wel alsof ze God als zo groots en bijzonder ervaren dat ze (on)bewust besluiten dat ze daar geen deel uit van mogen maken. God is zo mooi dat ze daar niet bij mogen horen en plaatsen het daarom zo ver mogelijk buiten hunzelf.

Als je in God geloofd en er juist een onmiskenbare verbinding mee wilt hebben en ervaren, kun je dit juist niet doen. Hiermee blokkeer je namelijk de volledige energiestroom met God en alles wat er daar boven nog meer te vinden is.

Dit is ook iets wat ik uitgebreid met de LifeMasters gedeeld heb, want om te vertrouwen op God, je een te voelen met alles wat er is en om ook echt bij jezelf te komen, is het nodig dat je beseft dat jij God bent en God is jou.
Als je jezelf dit toestaat te voelen en te ervaren, diep in je hart, voel je ook ineens dat je echt met God mag communiceren. Je mag er alles aan vragen en er alles mee delen. Je mag tegen God praten.

Je mag tegen God praten. Hoe doe je dat dan?

Hoe je tegen God kunt praten? Hetzelfde als innerlijk tegen jezelf kunt praten. Hetzelfde als je zou kunnen bidden. Je richt je met je innerlijke stem tot God, maar niet de God die heel ver weg is. Richt je tot het Goddelijke deel in jezelf en de God die heel dichtbij je staat.

Deel daar alles mee wat je maar wilt delen. Zeg er alles tegen wat je maar wilt zeggen. Vraag om hulp en bedank voor alles wat je al hebt en wat je nog gaat krijgen. Geef ook heel veel liefde aan deze energie. Als je dat doet zonder er zelf iets heel moeilijks van te maken, komt het helemaal goed.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.