Jij bent goed zoals je bent

Posted on
Jij bent goed zoals je bent

Jij bent goed zoals je bentJij bent goed zoals je bent. Dat is iets wat ik iedereen zo graag zou willen meegeven. Als je dat werkelijk zou voelen en als je dat echt binnen zou laten in je denken, dan snap je ook dat je angsten lief zijn. Dan snap je wat ze willen zeggen dat zij ook goed zijn zoals ze zijn.
Als jij beseft dat jij goed bent zoals je bent, dan kun je alles loslaten. Dan kun je je verleden loslaten.

Er is niks verkeerd aan jou. Het enige wat er is, is dat jij dat soms niet begrijpt en jezelf daardoor verstopt.
Jij bent zo’n mooi mens, zo vol van allerlei mooie eigenschappen. Je hebt zulke prachtige ideeën en doelen. Stop met jezelf klein te houden en te verstoppen. Laat je masker los en straal. Ik wil jou zien! Jij bent goed zoals je bent.

Natuurlijk heb je soms eigenschappen en beschermingsmechanismes die wat onhandig zijn, maar daar moet je om lachen. Als jij ze positief benaderd, dan worden ze vrijer en geven ze jou de ruimte.
Als jij beseft dat jij goed bent zoals jij bent, dan kun je ze loslaten en laten ze jou los. Dan kun je het verleden loslaten en laat het verleden jou los.

Kon ik je dit maar laten voelen en begrijpen, hoe mooi jij bent. Ik zou het naar je willen schreeuwen en je door elkaar schudden tot je het begreep, daarom schrijf ik dit. Je enige obstakel is dat je dit niet inziet, meer is er niet. Luister daarom naar jezelf en naar je intuïtie, dan kom je er vanzelf. Laat jezelf zien en oefen met jezelf gewoon goed vinden. Laat je eigen gedachtes je niet langer blokkeren. Dat zijn ze, jouw gedachtes zijn van jou ;). Ze zijn geen buitenaardse kracht die jou blokkeert. Jouw gedachtes zijn van jou, ze zijn goed zoals ze zijn en ze hoeven jou daardoor niet langer te blokkeren. Jij bent goed zoals je bent.

Als jij dit snapt, dan ben je een echte LifeMaster en dan hoop ik dat je begin maart mee gaat doen met de online trainingen, waarin je nog veel meer leert over een LifeMaster zijn.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.