Lichamelijke ongemakken die verband houden met vorige levens

Posted on
vlekken op de huid uit vorige levens

Wanneer je als mens overlijdt, neemt je ziel alle tijd om te verwerken wat je meegemaakt hebt in dat leven. Alles wordt geheeld, maar wanneer je ziel een nieuw leven aangaat kan deze ervoor kiezen om bepaalde dingen uit vorige levens mee te nemen naar een nieuw leven.

Dit doet de ziel met de intentie deze dingen verder uit te werken of met bepaalde dingen te oefenen.
Zo kan je ziel willen oefenen met het aangeven van grenzen, omdat dat in een vorig leven misschien niet helemaal goed is gegaan.
Of misschien was je wel een witte heks en wil je ziel verder werken met magie en kruiden als talent in dit leven, daar nog meer goeds mee doen.

Deze energie die je ziel meeneemt uit vorige levens kan ook doorwerken op je lichaam en dat kan bepaalde ‘ongemakken’ geven.
Nu is ongemakken niet helemaal het juist woord, want het hoeven niet perse dingen te zijn waar je echt last van hebt.

Nog iets over vorige levens

Een mens heeft een fysiek lichaam en daarin zit een ziel, ook wel je geest genoemd. Deze ziel wil lessen leren en doet dat in meerdere levens Dit kan hij in een leven doen als persoon, maar ook als geest. Vandaar dat overledenen vaak nog op aarde blijven: om te leren. Of te waken. Het proces van naar een volgend leven gaan heet ook wel reïncarnatie. Het proces van vorig levens bekijken of herbeleven heet overigens regressie.

Levenslessen

Een ziel wil dus vaak lessen leren, al vergeet een mens dat soms weer als hij op aarde komt en vergeet een mens dat hij al heeft geleefd. Dat heeft ook weer te maken met een schone lei en frisse moed voor het leren van je lessen. En meteen een lesje om het spirituele te leren kennen. Een ziel kan niet alles in één leven leren. Je kunt meestal niet over zowel zelfverzekerd zijn als onzeker zijn als een lang ziektebed als gezond zijn tegelijkertijd leren en in één leven. Dat mag dan in meerdere levens worden geleerd. Bovendien kan je ziel bepaalde lessen moeilijk vinden en daar ook nog eens meerdere levens over doen. Dat mag ook allemaal.

Vorig levens en vlekken op de huid

Wat is nu het verband met vlekken op de huid en je vorige levens? Veel mensen zijn zich zoals besproken niet bewust van het feit dat ze gereïncarneerd zijn. Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Namelijk hoe je bent opgevoed of waar zelf je interesses liggen. Of angsten voor het spirituele hebt door je vorige levens. Maar je ziel vindt het wel fijn als je je dingen stiekem herinnert. Daarom droomt men vaak over rare niet te plaatsen situaties, zelfs in andere continenten. Of heb je fobieën waarmee je geboren bent.

Of huidvlekken. En deze laatste groep vertelt je dan ook verschillende zaken over je reis als ziel. Soms net zo duidelijk of symbolisch als dromen. Een huidvlek, vooral één die op een opvallende plek zit, wil je vaak iets vertellen over een les die je hebt geleerd. Zoals de manier waarop je leefde of bent doodgegaan.
Uiteraard moeten we niet vergeten dat we ook gewoon huidvlekken hebben zonder extra betekenis zoals door erfelijkheid.

Kijktip: wil je meer weten over welke zaken uit je vorige levens je ziel onbewust laat herinneren aan jou? Een huidvlek werkt namelijk hetzelfde als het hebben van een onverklaarbare angst. Dat heeft ook een link met het vorige leven. Klik hier voor een video voor informatie over angsten van nu die je kunt hebben uit een vorig leven.

Bijzondere pijnlijke plekjes

Ditzelfde geldt ook voor ‘pijnlijke’ plekjes die maar niet medisch te verklaren zijn.
Het gaat hierbij om ongemakken die voor de rest niet gevaarlijk zijn. Ze zijn een beetje irritant en soms ook vervelend.
Denk bijvoorbeeld aan je linkerknie die altijd zeer doet als het vriest. Je kunt nog wel lopen, maar het is echt niet fijn.

Deze dingen kunnen je iets vertellen over wat er in een vorig leven gespeeld heeft.
Zo kan deze pijn voortkomen uit een leven waarin je door de bittere kou hebt moeten lopen en je op een gegeven moment op je knie gevallen bent.
Daardoor heb je er in je vorige leven daarna een blessure aan gehad.

Je ziel wil misschien niet direct iets met die specifieke gebeurtenis uit dat leven, maar wel iets met dat leven op zich.
Daarom is het ook interessant om te kijken wat de symbolische betekenis van deze klacht is, want vaak geeft dat precies inzicht in wat je ziel meegenomen heeft.
Die knie geeft dus nog meer informatie.
Je kunt dit doen door te googelen naar de betekenis van dromen over knieën. In dit geval wijst het erop dat je in dat leven met een gevoel van ontoereikendheid.
Er hadden bepaalde mensen meer macht over jouw leven dan jij.
Dat is dus iets wat jouw ziel in dit leven anders zou willen doen. Jij bent genoeg en mag de leider van je eigen leven zijn.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.