Maakt dit jou gelukkig? De vraag die je jezelf moet stellen

Posted on
maakt dit jou gelukkig

maakt dit jou gelukkigMaakt dit jou gelukkig? We vergaan zo snel in de sleur van ons leven. We laten ons zo snel overspoelen door stress en laten onze gedachtes ons leven bepalen. Soms is het een goed idee om gewoon even te stoppen en jezelf af te vragen: “Maakt dit mij gelukkig?”

Hopelijk schrik je niet te veel van je eigen eerlijke antwoord op die vraag. Misschien zijn er wel heel veel dingen in jouw leven die je niet gelukkig maken, maar misschien zijn het er ook maar een paar. Maakt dit jou gelukkig? Is een vraag die jou bewust maakt van deze dingen. Het geeft je inzicht in je eigen leven en gevoel.

Als jij niet gelukkig bent, dan betekent dat dat jouw behoeftes niet vervuld worden, dat je niet bezig bent met de dingen die je werkelijk raken.
Als je niet bezig bent met de dingen die jou gelukkig maken, word je onrustig, onzeker en vermoeid. Daardoor heb je steeds minder door welke dingen je wel en welke dingen je niet gelukkig maken.

Maakt dit mij gelukkig? Vraag het jezelf zo veel mogelijk af. Geef jezelf dat eerlijke inzicht. Het geeft je grip op je leven en stelt je in staat de juiste keuzes te maken.

Als je erachter komt dat er veel dingen zijn die jou niet gelukkig maken, dan betekent dat niet dat je gelijk alles in je leven om moet gooien. Het betekent dat je moet observeren wat je nodig hebt om dichterbij je geluk te komen. Wat moet er precies veranderen? Wat is daarvoor nodig? Welke stappen moeten daarvoor gezet worden? Schrijf ze op, leg de antwoorden en stappen vast op papier en kijk wat je er werkelijk mee wilt gaan doen.

Maakt dit jou gelukkig? Voelt dit als de juiste keuze die je dichterbij je geluk brengt. Wees eerlijk tegen jezelf en doe wat je wilt doen, wat goed voor jou is. Blijf je bewust en ga voor je eigen geluk.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.