Meditaties voor innerlijke kracht

Posted on
Meditaties voor innerlijke kracht

Meditaties voor innerlijke kracht. Deze meditaties vind ikzelf erg prettig en daarom wil ik ze graag met je delen. Deze meditaties zijn wel in het Engels, maar als je dat niet goed kunt verstaan, kun je jezelf wel heerlijk laten begeleiden.

Meditatie voor innerlijke kracht

Deze meditatie is een aanrader als weer in contact wilt komen met je eigen innerlijke kracht. Daarnaast helpt deze meditatie je te ontspannen en helder te denken. Het is een redelijk korte meditatie van iets minder dan 17 minuten. Juist daarom is deze meditatie heel erg fijn om de dag mee te beginnen of om even te doen als je thuis komt van je werk.

Deze meditatie is gesproken door een warme vrouwelijke stem.

Meditaties voor innerlijke kracht: je innerlijke kracht te heroveren

Dit is een wat krachtigere meditatie. De introductie is wat langzamer en rustiger. Misschien zelfs te traag voor sommige, maar juist daarom kan deze meditatie je soms niet iets verder brengen. Er zit op de een of andere manier al meer kracht in de energie die de mannelijke stem overbrengt. Daarom is deze meditatie heel erg fijn als je er even doorheen zit en een paar zware dagen hebt gehad. Misschien zelfs als je ruzie hebt gehad of een besloten hebt om een vriend(in) uit je leven te zetten, omdat hij/zij je op een negatieve manier beïnvloedde.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Rosanna says:

    Ik heb net de eerste meditatie gedaan voor innerlijke kracht!!!! Wat geweldig!!! Aan het einde van de meditatie zag ik een prachtige blauw/paars licht langs de hele binnenkant van mijn ogen!!!! Wat een geweldige ervaring. Dank je wel!!!

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.