Help! Mijn nagellak gaat er niet af

Posted on
help mijn nagellak gaat er niet af

help mijn nagellak gaat er niet afMijn nagellak gaat er niet af. Ken je dat? Dat je jouw nagels prachtige gelakt hebt met een mooie kleur zoals rood of blauw en vervolgens komen er beschadigingen op? Dan wil je op een gegeven moment je nagellak eraf halen, maar dan blijven er allemaal restjes in je nagelriemen achter. Hoe kun je dat oplossen?

Mijn nagellak gaat er niet af. De oplossing.

Helaas kan ik je met de huidige restjes nagellak niet zo makkelijk meer helpen. Het enige wat je daarmee kan doen is je handen goed blijven wassen en met een wattenstaafje en nagellakremover de restjes nagellak proberen weg te boenen. Dit is tijdsintensief, het stinkt vaak en het voelt ook niet fijn.

Voorkomen dat je nagellak er niet af gaat

Gelukkig kan ik je wel een hele goede tip geven om dit probleem te voorkomen. Het is heel simpel: gebruik eerst een doorzichtige nagellak. Een laagje is voldoende voor deze ‘clear coat’. Vervolgens kun je jouw favoriete nagellak erover heen doen en je bent klaar. Simpeler kan niet toch?

Je zult merken dat als je dan je nagellak probeert te verwijderen er veel minder restjes achterblijven en het allemaal een stuk makkelijker eraf gaat. De restjes die nog wel blijven zitten zijn vaak doorzichtig en vallen niet op. Dat is dus gelijk een stuk minder erg. je ziet het namelijk eigenlijk niet.

Een ander voordeel wat ik hier zelf van ondervonden heb, is dat ik ook minder last heb van gele nagels. Als je vaak nagellak gebruikt, is het je vast wel eens opgevallen dat je nagels geel gaan kleuren. Het lijkt soms bijna alsof je rookt.
Ik heb er nu nog steeds wel een beetje last van, omdat ook doorzichtige nagellak nog steeds nagellak is, maar het is wel een stuk minder.
Ik hoop dat jij dit fijne bijeffect ook mag ervaren. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.