Restaurant tip: De Lindehoeve

Posted on
de lindehoeve
de lindehoeve
(c) De Lindehoeve

Zo nu en dan kom je een plekje tegen waar je echt lekker kunt eten en waar ook een heerlijke sfeer hangt. Dit is zo’n plekje en daarom wil ik deze graag met je delen. 

De Lindehoeve is een restaurant met een simpele kaart waar toch bijna iedereen iets kan eten wat hij/zijn lekker vindt.
Het leukste is voor mij de haard die je op de foto kunt zien. Meestal ga je daar eerst lekker zitten voor je aan tafel gaat. Je drinkt hier lekker iets en warmt je heerlijk op. Een echte aanrader in de winter.
De bediening heb ik ook nog nooit iets op aan te merken gehad. Vriendelijk en warm. Attent en doen er bijvoorbeeld niet moeilijk over als je graag de verwarming naast je een graadje lager of hoger gezet wilt hebben. Natuurlijk zijn dit soort dingen wel mede afhankelijk van de andere gasten die aanwezig te zijn.

De inrichting, daar moet je wel van houden. Het moet je aanspreken, maar dat vind ik vaak zo in restaurants. Persoonlijk vind ik het passen bij de hele uitstraling en je kijkt er toch niet meer naar zodra je het eten voor je neus hebt.
Meestal neem ik de rundercarpaccio, omdat deze op je tong smelt en je deze met allerlei lekkere dingen op smaak kunt brengen.
De tournedos os ook echt een van mijn favorieten. Zeker als hoofdgerecht na de carpaccio. De smaken sluiten dan namelijk heerlijk aan en het blijft heerlijk zacht vlees.
Haha, ik ben een ijs fan, dus ik sluit vaak af met een dame blanche. De dame blanche van De Lindehoeve staat ook zeker bij mij in de top tien van de lekkerste ijsjes.

Misschien is het ook wel dat ik nog nooit iets aan te merken heb gehad op dit restaurant, dat ik het vandaag met je wilde delen.
Elke keer als ik erheen ga ben ik stiekem ook bang dat het tegen gaat vallen, maar dat is nog nooit gebeurt gelukkig. Mijn verwachtingen blijven hoog en ik blijf hier graag heen gaan met mijn verjaardag en soms even tussendoor.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Je kunt er al met drie gangen dineren voor €29,50. Het menu zoals ik het graag eet, is iets duurder door de tournedos. Dat kost €4,00 extra en dus €33,50.

Geluncht heb ik hier nooit, maar dat staat nog op mijn verlanglijstje. Hier kan ik dus nu niks over zeggen, maar dat komt vast nog wel een keer.

Praktische gegevens:

adres:
Rottekade 32
2661 JN Bergschenhoek
(vlakbij Rotterdam)

Telefoon:
010 521 88 81

Website:
www.restaurant-delindehoeve.nl

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.